21 / 07 / 2024

Gençlerden kentsel dönüşüm çalışması

Gençlerden kentsel dönüşüm çalışması

Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na yerleşkesi Urla'da bulunan İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Onur Bayram ve Çağla Boztepe "Toplumun kentsel dönüşüm algısı" konulu proje ile katılıyor...

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bayburt Gençosman Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka bugün kaleme aldığı yazısında Bayburt Gençosman Mahallesi’nde 18 yıldır yapılması düşünülen ancak yapılamayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değindi.

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Habertürk Egeli Gazetesi'nin köşe yazarlarından Osman Gençer bugün köşesinde kentsel dönüşüm konuyla ilgili bir yazı yazdı. İşte o yazının detayları..

Bingöl Genç'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Bingöl'ün Genç ilçesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi başlıyor. Bölgede metruk yapılar ile iskan vasfını yitirmiş alanlar dönüşecek.

Bayburt’a kentsel dönüşüm kapsamında 402 konut inşa ediliyor!

TOKİ tarafından Bayburt’un Gençosman Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabında inşa edilecek 402 konutun ihalesi gerçekleşti.

Ankara'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin gelişimi için gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sürecini masaya yatırdı. Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı, Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda gerçekleşti.

Aydın Çine'de kentsel dönüşüm şart!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Elif Rabia Toptancı, Çine’deki birçok binanın sağlıklı görünmediğini ifade etti. Toptancı, Çine’ye bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini ve kentsel dönüşümün ilçede şart olduğunu söyledi.

Bursa Yıldırımlı gençler kentsel dönüşümü tartıştı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile ‘Molla Yegân Liselerarası Münazara Turnuvası’ tertipledi. Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde düzenlenen münazara yarışmasında gençler kentsel dönüşümü tartıştı.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Kırşehir’de önemli başarılı çalışmalara imza atan genç Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kentsel Dönüşüm Projesi ile de Kırşehir’e güzel bir vizyon kazandırmayı başardı. Kentsel Dönüşüm Pro­jesi, Kırşehir’de iki ayrı alanda da uygulamaya konulacak.

Gençlerden kentsel dönüşüm çalışması Haberi

Gençlerden kentsel dönüşüm çalışması

TÜBİTAK'ın düzenlediği Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na yerleşkesi Urla'da bulunan İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Onur Bayram ve Çağla Boztepe "Toplumun kentsel dönüşüm algısı" konulu proje ile katılıyor. 


Proje kapsamında Urla Yenice mahallesinde anket çalışması yapan Bayram ve Boztepe, bu projede amaçlarının halkın kentsel dönüşüm denince ne anladıklarını ortaya koymak olduğunu ifade etti. 


Habertürk...