25 / 05 / 2024

Genel Kurula Elektronik Katılanlar Listesi

Genel Kurula Elektronik Katılanlar Listesi

Vakıf GYO düzenlediği toplantıda Genel Kurula Elektronik Katılanlar Listesi'ni yayınladı...

Çeyizde olması gereken elektrikli eşyalar nelerdir? Çeyize elektronik ne alınır?

Çeyizde olması gereken bazı eşyalar vardır. Bunlardan en önemlisi de elektronik eşyalardır. Kız tarafının alması gereken elektronik eşyalar genel olarak küçük ev aletleri olmaktadır. Peki çeyizin olmazsa olmazı elektronik eşyalar nelerdir?

Tapuda 35 milyonluk vurgun Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'yle engellendi! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada tapuda sahteciliğin önüne daha hızlı geçmek amacıyla geçen sene Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'ni (EKDS) başlattıklarını ve böylece 35 milyon liralık vurgunun önüne geçildiğini söyledi.

Çimento sektöründe 2021'in ilk yarısında neler yaşandı?

Çimento sektörünün çatı örgütü TÜRKÇİMENTO tarafından, 2020 Faaliyet Yılı 63. Genel Kurulu, Ankara’da düzenlendi. Genel Kurula sektörün yüzde 94’ünü temsil eden çimento üreticileri katılım gösterdi. 

Emlak Konut GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

DRT Bağımsız Denetim VE SMMM A.Ş. (DELOİTTE) firmasının, Emlak Konut GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim firması olarak onaylanması hususunun olağan genel kurula teklif edilmesine karar verildi. 

Emlak Konut GYO kar payı dağıtacak mı?

Emlak Konut GYO'nun dağıtılması önerilen nakit kar payı önerisinin ertelenen Genel Kurul sebebiyle ilerleyen günlerde yönetim kurulu tarafından genel kurula önerilmek üzere tekrar belirlenmesine karar verildi.

Torunlar GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Torunlar GYO tarafından PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasının 2020 yılı Bağımsız Denetim firması olarak onaylanması hususunun Olağan Genel Kurula teklif edilmesine karar verildi.

Emlak Konut GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Emlak Konut GYO tarafından DRT Bağımsız Denetim ve SMMM AŞ. firmasının 2020 yılı Bağımsız Denetim firması olarak onaylanması hususunun Olağan Genel Kurula teklif edilmesine karar verildi.

Emlak Konut 2019 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı bağımsız denetim firması olarak DRT Bağımsız Denetim Ve Smmm A.Ş.'yi genel kurula teklif edecek...

Akmerkez GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi seçimini genel kurula sunacak....

Asis Elektronik, akıllı şehir sistemleriyle yaşam kalitesini artıyor!

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü M. Bahaddin Yetkin, Türkiye’nin dönüşüm ivmesini ve akıllı şehirlerin geleceğini Forbes'e anlattı...

Mistral GYO 2017 ilave kar payı dağıtım önerisini genel kurula sunacak!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı ilave kar payı dağıtım önerisi hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO kar dağıtacak mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin teklifin genel kurula iletilmesine karar verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektronik imara müracaat yapın!

Beyoğlu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Şu an itibariyle 1 milyonu aşkın imar barışına müracaat var. Dolayısıyla bu bölgede de imar barışına yönelik müracaat etmeyen kardeşlerim, lütfen elektronik imara müracaatını yapsınlar" dedi...

Genel Kurula Elektronik Katılanlar Listesi Haberi

Genel Kurula Elektronik Katılanlar Listesi
Vakıf GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


27.11.2012 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı  "Genel Kurula Elektronik Katılanlar Listesi"  ekte kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.


Genel Kurula Elektronik Katılanlar Listesi için