11 / 05 / 2024

General Solutıons İnşaat adres 

General Solutıons İnşaat adres 

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tunru Özman tarafından kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

General Contractor Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Contractor Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ibah Elmorsı tarafından kuruldu.

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Bashar Dadouch tarafından kuruldu.

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Can Berk Koç ve Tugay Özen ortklığında Tuzla'da kuruldu!

Spectrum Solutıons İthalat İhracat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Spectrum Solutıons İthalat İhracat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Ilya Gulyaev tarafından kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Turna Solutıons Group Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Turna Solutıons Group Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Jalılzadeh tarafından kuruldu.

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sustam tarafından kuruldu.

General Solutıons İnşaat adres  Haberi

General Solutıons İnşaat adres 

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET ve İÇ DIŞ TİCARET; Türkiyenin belli başlı ihraç ürünlerinin İnşaat malzemeleri, Tekstil, Gıda Maddeleri, Tarım ve ziraat ürünleri, tıbbı malzemeler, Medikal Malzemeler, Mobilya, Elektronik Eşya, Beyaz Eşya, Kozmetik ürünlerinin, her türlü makine ve yedek parçaları ve Türkiye de üretilen yarı mamul ve mamul tüm ürünlerin ihracını sağlamak, yurt içinde ticaretini ve pazarlamasını yapmak, sınai yarı mamulleri ve mamülleri ithal etmek, işlemek veya işletmek suretiyle yeniden ihraç etmek. Dış ticaret mevzuatında yer alan ilke ve esaslar çerçevesinde imalatçı ve tedarikçi kuruluşların kendi müşterilerine yaptıkları ihracatlar da ve ithalatlarda aracılık...