30 / 04 / 2024

gerede adese

gerede adese

Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını açtı ve müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda toplam olarak 135 mağaza sayısına ulaştı.

Bennu Gerede Bali'ye taşındı!

Fotoğrafçı Bennu Gerede, geçtiğimiz aylarda 4 çocuğuyle birlikte Bali'ye taşındı.Mutluluğu yüzünden okunan Bennu Gerede, yeni yaşantısının fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

Adese Konya'da mağaza açtı!

Adese'nin yeni mağaza açılışında konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Büyümemizi bundan sonra da yeni mağaza açılışlarıyla önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Adese, Ankara Yenimahalle'de yeni mağaza açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Değirmendere mağazasını düzenlenen törenle açtı.

Zermeram ve Adese, Atiker Konyaspor’a sponsor oldu!

İttifak Holding ve Atiker Konyaspor, forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre; İttifak Holding markalarından Adese, formanın sırt kısmında, Zermeram da şort kısmında yer alacak.

Bolu Gerede Arasta Çarşısı'na ilk kazma 2017'de vurulacak!

Bolu Altındağ Belediyesi'nin Hamamönü bölgesi gibi Gerede Arasta Çarşısı'nın da aynı güzellikte dokusu korunarak turizme kazandırılmayı planlıyor.

Kartal Yapı Proje Gerede'de yeni büro açtı!

Gerede'de inşaat Mühendisi Emrah Gökdemir'e ait Kartal Yapı Proje mühendislik bürosunun açılışı törenle yapıldı. Açılış kurdelesini Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve işletmeci Emrah Gökdemir kesti.

Beşiktaş Kulübü, Bolu Gerede Esentepe Otel'i işletecek!

Gerede’de tesis yapmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş, Gerede Belediyesi’ne ait olan Esentepe Oteli de kiralayarak Gerede’ye adeta üs kurmuş oldu.

Bolu Gerede'deki otel 20 yıllığına 3.6 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bolu İli Gerede İlçesi'nde yer alan otel binasını müştemilatı ile birlikte 20 yıllığına kiraya verecek. Taşınmazın kiralama bedeli 3 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Adese, 153. mağazasını Ankara Keçiören'de açtı!

Bu yıl da mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Adese, Ankara Kızılcahamam mağazasını hizmete açarak Ankara’da 15, toplamda 153 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 154. mağazasını Konya'da açacak!

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.

Adese, Aksaray Park Site AVM'yi devrediyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., yöneti kurulunun Aksaray Park Site AVM işletmeciliğinin devrine karar verdiğini, AVM içindeki Adese marketinse faaliyetine devam edeceğini KAP'a bildirdi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

gerede adese Haberi

gerede adese

Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda 135 mağazaya ulaşan Adese, Bolu'daki mağaza sayısını ise 6'ya...