01 / 05 / 2024

Gerede Belediyesi İhale

Gerede Belediyesi İhale

Gerede Belediye Başkanlığı, Demirciler mahallesindeki arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptırma işini 1 milyon 624 bin TL'den ihaleye çıkardı. İhale, 31 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 15:00'de yapılacak

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, fakülteye dönüştürüldü. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce fakülte ek binasının yapım işi için ihale düzenlendi.

Gerede Belediyesi'nden 'imar' açıklaması!

Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Seviller ve Hacıveli mevkileriyle ilgili Cumhurbaşkanı Kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Bolu'da yapı kayıt belgesi alanlar bilgilendirildi! 

İmar barışına başvuru yaparak, binalarına yapı kayıt belgesi alan vatandaşlar için Gerede Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bolu Gerede'ye yeni spor tesisi inşaatı!

Gerede Belediyesi tarafından halkın spor ihtiyacını karşılamak için adım atılıyor. Belediye, bölgede yeni bir spor tesisi inşaatına başladı.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Mehmet Özhaseki: İstanbul'u bu hale CHP getirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "1990 yılında İstanbul’daki kaçak yapılaşmayı görüyoruz. İstanbul’u bu hale getirenler 4 dönem CHP belediyesi. 1994’e kadar CHP var. İstanbul’a ihanet ederken kendilerini hiç suçlu hissetmiyorlar mı?” dedi.

Çayırova Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Çayırova Belediyesi, Akse Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 17 Ocak'ta gerçekleşecek..

Orhangazi Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi'nde yer alan tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Çayırova Belediyesi'nden 7.7 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Çayırova Belediyesi, Şekerpınar Mahallesi'nde yer alan 5 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Sultangazi Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultangazi Belediyesi, 50. Yıl Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 9 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek..

Gerede Belediyesi İhale Haberi

Gerede Belediyesi İhale

Gerede Belediye Başkanlığı, şehir imar planında belediye hizmet alanı olarak ayrılan Kitirler mahallesindeki 

arsa üzerine belediye hizmet binası ile konut ve işyeri inşaatının yapımı işini kapalı teklif usulü ile kat karşılığı ihaleye çıkardı.


İşin muhammen bedeli 1 milyon 624 bin TL olarak belirlendi. 


İhale, 31 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 15:00'de Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonu (Demirciler Mahallesi H.Emin Efendi Caddesi No:32 K:3 Gerede/Bolu) adresinde yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için