04 / 05 / 2024

geri dönüşüm eşyalarla yapılan o ev

geri dönüşüm eşyalarla yapılan o ev

Scott Brooks, maliyeti oldukça düşürerek kendi minimal evini inşa etmeyi başaran biri. Çoğunlukla yeniden dönüşümlü materyaller kullanarak, ev için 500 dolardan daha düşük bir harcama yapmış.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Kenar tarafından kuruldu...

Z Geri Dönüşüm Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Geri Dönüşüm Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tutar, İsmail Tutar ve Zehni Tutar ortaklığında kuruldu... 

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaya tarafından kuruldu...

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktürk tarafından kuruldu.

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

MNS İstanbul Lojistik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MNS İstanbul Lojistik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından kuruldu. 

geri dönüşüm eşyalarla yapılan o ev Haberi

geri dönüşüm eşyalarla yapılan o ev

Düşük maliyet ve basit bir yaşam tarzını beraberinde getiren minimal evler, doğa dostu oluşlarıyla da sık sık tercih edilmeye başladı. İnşa etmiş ya da satın almış olun, bu evler bazen büyük bir problemi de ortaya çıkarabiliyor; maliyet tutarı. Uzun vadede çok daha hesaplıyken birçok insan bir banyodan daha büyük olmayan ev için binlerce dolar ödemekten çekiniyor.




Scott Brooks, maliyeti oldukça düşürerek kendi minimal evini inşa etmeyi başaran biri. Çoğunlukla yeniden dönüşümlü materyaller kullanarak, ev için 500 dolardan daha düşük bir harcama yapmış.