01 / 05 / 2024

Germencik modern hizmet binası

Germencik modern hizmet binası

Germencik Ziraat Odası’nın ilçenin genişlemesi nedeniyle ihtiyaçlara cevap veremediğini söyleyen Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Yeni ve modern binamızda Germencik Ziraat Odası ile birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermeye başladık” dedi

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Yiğitali Hizmet Binası açılışa hazır!

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Van Çatak'a modern otogar!

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

Selçukbey'e modern hizmet binası geliyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’nde başlatılan hizmet binasının inşasında sona gelindi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Muhtarlık ve sağlık merkezi olarak hizmet verecek binamız sayesinde vatandaşlarımız rahat edecek” dedi.

Denizli Çal Otobüs Terminali'nde sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere modern hizmet binaları kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

İzmir Torbalı Belediyesi’ne yeni hizmet binası!

İzmir Torbalı Belediyesi’nce ihaleye çıkarılan, hem Osmanlı hem de modern Türk mimarisi ile dikkat çeken yeni hizmet binası projesi tanıtıldı.

Batman'a modern hizmet binası geliyor!

Batman’ın Meydan mahallesindeki PTT Başmüdürlüğü eski yeri, modern hizmet binası ile lojmana dönüştürülüyor.

Bursa Keles'e modern hizmet binası!

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora kadar her alanda önemli yatırımlara hız veren Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Uzunöz Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası inşa etti.

Karamürsel modern belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir belediye binası ve kent meydanı inşa ediyor. Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak yapı; ferah ortamı ve D-130 Karayolu’nun kenarında ulaşım kolaylığıyla vatandaşlara hizmet verecek.

İzmir Bergama modern otoparkına kavuştu!

Bergama'daki trafik ve park yeri sıkıntısını çözecek olan Bergama Katlı Otopark'ı bugün sabah saat 08.00'den itibaren araç alımına başladı. Peyzaj çalışmaları biten ve modern bir görünüm kazanan otopark ilk bir ay ücretsiz hizmet verecek.

Germencik modern hizmet binası Haberi

Germencik modern hizmet binası


Germencik Belediyesi tarafından vatandaşa daha geniş bir ortamda ve daha iyi hizmet vermek için inşaatına başlanan belediye binası tamamlandı. Aydın'ın Büyükşehir olmasıyla birlikte köylerin mahalleye dönüştüğünü ve bu kapsamda Germencik'in de 36 mahallelik bir ilçe olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Ümmet Akın, ilçeye 55 yıldır hizmet veren mevcut belediye binasının ve Germencik Ziraat Odası'nın büyüyen sorumluluk alanı nedeniyle yetersiz kaldığını ifade etti. 


Nitelikli hizmet 


İlçeye yeni bir belediye hizmet binası kazandırmak için kolları sıvadıklarını dile getiren Başkan Akın, "Yeni bir bina projesi ortaya koymuştuk. Bu kısa süre içerisinde hızla mesafe kat ederek çalışmalarımızı tamamladık. İlçemize Türk ve Selçuklu mimarisi kimliğini taşıyan bu eser ile kurumsal yapımızı güçlendirerek vatandaşlarımıza daha hızlı ve nitelikli hizmet ulaştırabileceğiz. Kısa bir süre önce taşındığımız yeni binamızda...