03 / 05 / 2024

Geyik Kanyonu keşfedilmeyi bekliyor

Geyik Kanyonu keşfedilmeyi bekliyor

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyü sınırlarında yer alan 20 kilometre uzunluğundaki Geyik Kanyonu’nun bölge turizmine kazandırılması için çalışma yürütülüyor.

8 katlı yeraltı şehri turizme kazandırılmayı bekliyor!

Kayseri'de bulunan ve geçmişi yaklaşık 8 bin yıl öncesine uzanan, Kırlangıç Vadisi Yeraltı Şehri, keşfedilmeyi VE turizme kazandırılmayı bekliyor...

Elite World Marmaris Otel 1 Haziran'da açılıyor!

Emel Elik, "Turizm faaliyetleri kıyılarda yoğunlaşıyor. Oysa Anadolu’nun kadim şehirleri, keşfedilmeyi bekleyen hazineleri henüz görücüye çıkmadı" diyor.

Buz Mağarası keşfedilmeyi bekliyor!

Tunceli’nin Pülümür ilçesine bağlı Dereboyu köyünde bulunan buz mağarası keşfedilmeyi bekliyor. Hakkında araştırılma yapılmadığı için uzunluğu bilinmeyen mağara, eski zamanlarda yaz mevsiminde köylüler tarafından buzdolabı niyetine de kullanılıyordu.

Geyik Kanyonu keşfedilmeyi bekliyor!

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyü sınırlarında yer alan 20 kilometre uzunluğundaki Geyik Kanyonu’nun bölge turizmine kazandırılması için çalışma yürütülüyor.

Geyik Kanyonu turizme kazandırılıyor!

Bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile son yıllarda doğaseverlerin dikkatini çeken Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak nitelendirilen Geyik Kanyonu'nu turizme kazandırılıyor.

Faruk Köksoy: Keşfedilmeyi bekliyoruz!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, projelerini anlattı. Bakü - Tiflis - Ardahan - Kars tren seferlerinin yakında başlayacağını; bu sayede hattın bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Samsun'daki Kızlar Adası keşfedilmeyi bekliyor!

Samsun'un Terme İlçesi'nde, tarihte kadın savaşçı amazonların yaşadıkları rivayet edilen bölgede, Simenit Gölü'ndeki ' Kızlar Adası ' çevresinde su altında bulunan tarihi kent keşfedilmeyi bekliyor.

Çinli rahibin yaptırdığı Krue Se Camisi ziyaretçi akınına uğruyor!

Tayland'ın güneyinde, yıllardır asimilasyon ve baskıya maruz kalan Müslüman Malaylar'ın yaşadığı Patani bölgesi, yaşanan hüzne rağmen saklı cennetleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Çinli rahibin yaptırdığı cami, ziyaretçi akınına uğruyor...

Patani saklı cennetleriyle keşfedilmeyi bekliyor!

Tayland'ın güneyinde, yıllardır asimilasyon ve baskıya maruz kalan Müslüman Malaylar'ın yaşadığı Patani bölgesi, yaşanan hüzne rağmen saklı cennetleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Kent, Güney Asya'ya özgü güzellikleri sergiliyor.

Dipsiz Göl ve Şelalesi ziyaretçileri bekliyor!

Sivas-Doğanşar karayolu üzerinde bulunan Dipsiz Göl ve yaklaşık 25 metre yükseklikten dökülen Dipsiz Göl Şelalesi, etkileyici manzarasıyla dikkati çekiyor. Dipsiz Göl ve Şelalesi, tabiî güzelliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Tokat'ta Kapadokya'yı andıran dilim kayalar keşfedilmeyi bekliyor!

İlçeye bağlı Gökçeli beldesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Dilim Kayalar kayaların aşınmasıyla oluşmuş. Kapadokya'yı andıran Dilim Kayalar, jeolojik yapısı, kanyonları ve doğal güzelliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Soğanlı Vadisi keşfedilmeyi bekliyor!

Kapadokya bölgesinde yer almasına rağmen tur paketlerinde olmadığı için çok fazla bilinmeyen Soğanlı Vadisi, peri bacaları, kaya kiliseleri ve doğal güzellikleri ile keşfedilmek için bekilyor.

Keşfedilmeyi bekleyen yeni turizm merkezi Boğazköy Barajı!

Boğazköy Barajı, turizm merkezi olmayı bekliyor. 28 kilometre çevre parkurunu gezenlere her köşesiyle unutulmaz anlar yaşatan Baraj Gölü, İnegöl' ün saklı bir turizm merkezi adeta.

Geyik Kanyonu keşfedilmeyi bekliyor Haberi

Geyik Kanyonu keşfedilmeyi bekliyor

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyü sınırlarında yer alan 20 kilometre uzunluğundaki Geyik Kanyonu’nun bölge turizmine kazandırılması için çalışma yürütülüyor.


Geyik Kanyonu, son yıllarda doğa sporcuları ve fotoğrafçılar tarafından ilgi görüyor. İsmini, geyiklerin geçiş güzergâhı olmasından alan Geyik Kanyonu, bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile Muğla’nın “Gizli doğa cenneti” olarak anılıyor.


Kanyonu daha geniş kitlelere tanıtmak, daha fazla sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturmak amacıyla Ula Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Doğal Cennet Geyik Kanyonu Projesi”, 2013 yılı Turizm Altyapısı Mali Destek Programı Kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansına (GEKA) sunuldu. Proje başarılı projeler arasında değerlendirilerek maddi destek almaya hak kazandı.

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, Geyik Kanyonu’nun turizme kazandırılması için hazırlanan proje kapsamında ziyaretçilerin oturup dinlenebilecekleri...