23 / 07 / 2024

Geyve Belediyesi Parke Taşı Üretim Tesisi

Geyve Belediyesi Parke Taşı Üretim Tesisi

Sapanca'nın Gevye bölgesinde yapılan Parke Taşı Üretim Tesisi yakında tamamlanacak...

Aydın Çeştepe Stadı yenilenmeyi bekliyor!

Aydın'da Çeştepe Stadyumu 14 yıldır atıl durumda. Spora yeniden kazandırılmayan statta Efeler Belediyesi, parke taşları stoklamak için kullanıyor.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Bafra Belediyesi'nden yol rekoru!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Belediyesi ait sokak hayvanları barınağı ve Parke taşı ve bordür üretim tesislerini gezerek çalışmaları yerinde takip ettiler.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Kocasinan Belediyesi'nden 90 kilometrelik yol!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, 2016 yılında kırsal mahallelerde toplam 90 kilometre stabilize yol ve 12 bin metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirdi.

Sakarya Geyve'de yollar asfaltlandı!

Geyve Belediyesi Alifuatpaşa’nın ardından Karaçam ve Nuriosmaniye Mahallerindeki asfaltlama çalışmalarını da tamamladı.

Beykoz İncirköy'e 22 bin metrekare parke taşı!

Beykoz Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde birçok sokağın kilit parke döşeme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

Beykoz Paşabahçe'ye 15 bin metrekare kilit parke!

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Beykoz Belediyesi, Paşabahçe Mahallesi’nin birçok sokağında kilit parke döşeme çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

İzmir Büyükşehir’den parke seferberliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle köylerde yürüttüğü çalışmalar tamamlandığında, 1 milyon 65 bin metrekarelik, yani Kültürpark’ın 2.5 katı kadar büyüklüğünde bir alana parke döşenmiş olacak.

Manisa Şehzadeler'e 90 bin metrekare parke taşı!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016'daki çalışmalarıyla ilçeye 800 kilometre ova yolu, 90 bin metrekare parke taşı döşendi.

Kula Körez’e 20 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Körez Mahallesi’ne 20 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Gölcük'te parke çalışmaları hız kazandı!

Gölcük´ün en önemli ihtiyaçlarından biri olan parke yollar bakım ve onarımdan geçirilmekle birlikte, Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından da parke döşeme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Geyve Belediyesi Parke Taşı Üretim Tesisi Haberi

Geyve Belediyesi Parke Taşı Üretim Tesisi
Geyve Belediyesi Sapanca'nın Gevye bölgesinde faaliyete geçireceği Parke Taşı Tesis'i için çalışmalarını sürdürüyor. Gevye Belediyesi Başkanı Murat Kaya: "Kuracağımız bu tesisle kendi parke taşımızı üretmeye başlayacağız"...