27 / 07 / 2024

Geyve İçmesuyu ihalesi tamamlandı

Geyve İçmesuyu ihalesi tamamlandı

Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesi, SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesine 7 firma teklif verdi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya'da 47 mahallenin altyapı ihalesi yapıldı!

SASKİ tarafından Geyve ve Taraklı ilçelerine bağlı 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ihale gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Sakarya Geyve ve Taraklı’ya dev yatırım!

Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesini kapsayan içmesuyu projesi için ihaleye çıkacaklarının müjdesini veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve ve Taraklı’ya bağlı 47 mahallemizi daha sağlıklı ve bol içmesuyu ile buluşturacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz." ded

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Sakarya Geyve’nin bu mahallelerine müjde var!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve Köprübaşı, Bağlarbaşı ve Akıncı Mahalleleri İçmesuyu çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Sapanca arıtma tesislerinin ihalesi tamam!

Sapanca Memnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisi inşası ve Karapürçek İçmesuyu Artıma Tesisi rehabilitasyonu için hazırlanan projelerin ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Keremali İçmesuyu Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Akyazı’ya hizmet verecek olan Keremali İsale Hattı Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi.

SASKİ’den 8 yeni içmesuyu deposu!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kocaali Aktaş, Akyazı Bıçkıdere, Adapazarı Çamyolu, Arifiye Kemaliye, Erenler Tepe, Geyve Karaçam, Doğançay ve Sarıgazi Mahallelerine 8 yeni içmesuyu deposu inşa ediyoruz" dedi

Hendek İçmesuyu Projesi ihalesine 5 teklif!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından daha önce açıklanan Hendek Yeşilyurt bölgesindeki Aktefek, Soğuksu ve Hacıkışla Mahalleleri içmesuyu projesinin ihalesi tamamlandı.

Sinop-Boyabat OSB altyapı ihalesi 11 Kasım'da!

Sinop-Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi'ne ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı ikmal yapım işini ihale edecek. ihalesi 11 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Geyve İçmesuyu ihalesi tamamlandı Haberi

Geyve İçmesuyu ihalesi tamamlandı

Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesi, SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. 7 firmanın teklif sunduğu ihalenin komisyon başkanlığını yapan Genel Müdür Yardımcısı Belik, "Projemizin şehrimiz ve Geyve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Geyve Kısmı İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebanattin Belik, "Projemizin şehrimiz ve Geyve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. ihalemize 7 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacak" diye konuştu. 


7 FİRMA TEKLİF SUNDU 

SASKİ Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şöyle: İZKA İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi: 2.624.000 TL, AYTİ İnşaat...