11 / 05 / 2024

Gezi İstanbul telefon

Gezi İstanbul telefon

YÜKSEK Mimar Hakan Kıran, “Şu anda 3 Gezi İstanbul var ve 5 yıllık planda hem Türkiye’de sayısı artacak hem de dünyaya açılacak. Ayrıca yeni bir çikolata ve kahve zinciri yaratıyoruz” dedi.

Cer İstanbul telefon!

Cer İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası!

Küçükçekmece Sone İstanbul telefon numarası ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay Sone İstanbul projesinde inşaat çalışmaları Kasım ayı içerisinde başlıyor. İşte projenin detayları...

Pearl of İstanbul telefon numarası!

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşin alımlara özel olarak yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler 2 etap halinde gerçekleşecek.

Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi telefon!

Lansmana özel fırsatlarla satışlarına devam eden Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Evora İstanbul satış ofisi telefon!

Evora İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanan Evora İstanbul Projesi Teknik Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi telefon!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen projede lansmana özel kampanyalar devam ediyor.

Nef Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nef Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat projesi DKY Kartal İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor.

Davutpaşa Inİstanbul satış ofisi telefon!

Toplam 3 bin 565 adet daireden meydana gelen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO Inİstanbul satış ofisi telefon!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 3 bin 565 adet konut bulunuyor. İş GYO Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İMSİAD'tan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne teknik gezi!

İstanbul 3. Köprü inşaatının ardından İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’ne de teknik gezi düzenleyen İMSİAD yönetimi, tekne ile Güney Kulesi, Kuzey Kulesi, Güney Ankraj Bloğu ve Kuzey Ankraj Bloğu’nda devam eden çalışmaları denizden inceledi.

Gezi İstanbul telefon Haberi

Gezi İstanbul telefon

YÜKSEK Mimar Hakan Kıran, sahibi olduğu ‘Gezi İstanbul’ pastane ve bistro zincirini dünyaya açmaya hazırlanıyor.


ÜNLÜ Yüksek Mimar Hakan Kıran, 2000 yılında devraldığı çikolata, pastane, cafe ve bistro Gezi İstanbul’u dünyaya hazırlıyor. Hakan Kıran, “Gezi İstanbul’un Taksim, Maslak ve Göktürk’te toplam üç şubesi bulunuyor. Bu yıl Taksim şubesini yeniliyoruz. Göktürk şubesini de, bizim bu bölgede kendi projemiz olan Larus projesinin içine taşıyarak yeniliyoruz. 2014 yılını yenilemelere ayırdık. 2015’te ise önce İstanbul’un Anadolu yakasına bir şube açacağız. Daha sonra Türkiye’de yayılmayı planlıyoruz” dedi. Kıran, şöyle devam etti: “Asla mikrodalga fırın kullanılmayan, dolapta doğranmış malzeme bekletilmeyen, doğal malzeme kullanılan Gezi İstanbul harika bir isme sahip. Beş yıllık planlarımızda dünyaya da açılacak. Şu anda hedefim bunu bir dünya markası yapmak. Kafama koyduğumu da...