04 / 05 / 2024

gıda imalatı

gıda imalatı

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “Gıda imalat endüstrisinde meydana gelen iş kazaları, toplam iş kazalarının yaklaşık %10 gibi büyük bir kısmını oluşturuyor”.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Emir Mutfak Ekipmanları İnşaat Gıda Turizm İmalat İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Mutfak Ekipmanları İnşaat Gıda Turizm İmalat İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Günal ve Mustafa Günal ortaklığında kuruldu.

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gece İnşaat Taahhüt Yapı Malz.Nakl. Emlak Otomotiv Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gece İnşaat Taahhüt Yapı Malz.Nakl. Emlak Otomotiv Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Alper Büyükkaymakcı imzasıyla kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Doğru sistemlerle gıda imalatındaki iş kazaları önlenebilir!

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “Gıda imalat endüstrisinde meydana gelen iş kazaları, toplam iş kazalarının yaklaşık %10 gibi büyük bir kısmını oluşturuyor”.

Akpar Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpar Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu. Akpar Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi açıldı!

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi, Tarkan Şanlı tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi, Bayram Hudaynazarov, Gürer Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Sancaktepe, Samandıra, Agsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

gıda imalatı Haberi

gıda imalatı

Drenaj sistemleri, hem sıvıların/gıda atıklarının zeminden hızla uzaklaştırılabilmesi, hem de drenaj sistemlerinde kullanılan komponentlerin kaymayı önleyici nitelikte olması anlamında çok büyük önem taşıyor. Dünyada gıda endüstrisinde drenaj konusunda lider kuruluşlardan biri olan ACO da 60 yıllı aşkın deneyimi ile geliştirdiği sistemleri ile bu alanda öncülük yapıyor. ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz, gıda imalatında yaşanan iş kazalarına dikkat çekerek doğru drenaj sistemleri bu kazaların önüne geçilebileceğinin altını çiziyor:


“Gıda imalat endüstrisinde meydana gelen iş kazaları, toplam iş kazalarının yaklaşık %10 gibi büyük bir kısmını oluşturuyor. Ölümlü iş kazası sayısında da maalesef ilk 10 sektör içerisinde yer alıyor. Büyük kaza olarak nitelendirilebilecek olayların en önemlilerinden biri de kayarak düşme sonucunda yaşanan kemik kırılmaları. Kayma, düşme kazalarının %80’lik büyük bir kısmı ıslak...