04 / 05 / 2024

GİOSB

GİOSB

Kandıra Gıda İhtisas Organize Müdürü Hamit Eroğlu, Danıştay’ın OSB ile ilgili yürütmeyi durdurma kararını onaylaması durumunda, 2 dönümlük bir arazi yüzünden 7 bin kişiye istihdam sağlayacak bir projenin rafa kalkabileceğini söyledi.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Adıyaman OSB projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Adıyaman OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Besni OSB projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Besni OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Ezine Gıda İhtisas OSB’ye talep arttı!

Çanakkale’de çalışmaların hızla sürdüğü ve 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Ezine Gıda İhtisas OSB’de talep artışı yaşandı.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'nin altyapı ihalesi çok yakında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Bakanlık olarak Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'mizin inşallah en kısa zamanda altyapı ihalesi yapılacak. Ben burada bunun sözünü size veriyorum" dedi...

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

GİOSB Haberi

GİOSB

Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GİOSB) Müdürü Hamit Eroğlu’nu ziyaret ederek, OSB’de mahkeme sürecinin dikkatle takip edilmesini talep etti. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün ile Ahsen Okyar, Ali Kahraman, Günay Gülcü, Harun Reşit Kocagöz, Recep Yıldız, Metin Gönül ve Abdurrahman Kaymak’ın katıldığı ziyarette konuşan Bölge Müdürü Hamit Eroğlu;, “Kandıra GİOSB sadece insan gıdası üretecek olan fabrikaların bir araya gelmesinden dolayı Türkiye’de, hatta dünyada bir ilktir. Bundan dolayı projeye sadece Kandıra GİOSB yöneticilerinin değil, tüm Kandıralıların ve tüm Türkiye’nin sahip çıkması gerekmektedir” dedi. 


KİLİT VURULACAK 

Sözlerini sürdüren Eroğlu, “5 yıl önce başlayan çalışmalar da bugüne kadar yüzde 95’i hisse sahipleriyle anlaşılarak, kalan yüzde 5’lik kısım ise kamulaştırılarak 11 bin 300 hisse satın alındı....