18 / 05 / 2024

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi imar

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi imar

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Artvin hariç tüm illerde bir veya birden fazla Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) bulunurken, organize sanayi bölgeleri bölge ve ülke ekonomisinde isimlerinden söz ettirmeye hazırlanıyor.

Giresun Merkez'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 2 Ağustos'ta!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ilçesi, Teyyaredüzü Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. İşte fiyat ve ayrıntılar...

Giresun'da sel afeti 2.2 milyar TL'lik hasara neden oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen yıl Giresun’da meydana gelen sel afetinin bilançosunu duyurdu. Kent genelinde 2.2 milyar TL'lik hasar meydana geldiğini belirtti.

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

Giresun'da selden etkilenen vatandaşlar için 2,5 milyon TL'lik kaynak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun'daki sel felaketi ile ilgili, vatandaşlar için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına 2,5 milyon TL kaynak aktaracaklarını kaydetti.

Giresun'da selden etkilenen vatandaşlar için 2,5 milyon TL'lik kaynak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun'daki sel felaketi ile ilgili, vatandaşlar için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına 2,5 milyon TL kaynak aktaracaklarını kaydetti.

TOKİ Giresun 595 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020!

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 ve TOKİ Giresun Aksu kura sonuçları 17 Haziran 2020...

Erzurum 2. OSB'de yer tahsisi yapıldı!

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yer tahsisinin yapıldığı bölgede 1000 kalifiye personel istihdam edecek.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 132 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce 2. Etap 132 Adet Konut ve 1Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Giresun TOKİ 2. Etap ihalesi 22 Ağustos'ta!

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap 228 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos'ta saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Giresun kura sonucu öğrenme 27 Mayıs!

TOKİ Giresun kura sonucu öğrenme 27 Mayıs ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi imar Haberi

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi imar

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Artvin hariç tüm illerde bir veya birden fazla Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) bulunurken, organize sanayi bölgeleri bölge ve ülke ekonomisinde isimlerinden söz ettirmeye hazırlanıyor. Karadeniz’e OSB’ler büyük katkı sağlarken, Artvin’de bir tek dahi OSB’nin bulunmaması ise şehrin gelişimi açısından eksi olarak görülüyor. AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirdiği seçim sonrası teşekkür toplantısında Arhavi ilçesine Organize Sanayi Bölgesi kurulması noktasında gerekli arazi tahsisinin gerçekleştiğini müjdesini verirken, Artvin Belediyesi de Artvin Merkez’e bir OSB kurmak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 


Artvin Hariç Karadeniz’in Tüm İllerinde Birer Adet OSB Var

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde Artvin hariç tüm illerde bir veya birden fazla Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) bulunurken, organize sanayi bölgeleri bölge ve ülke ekonomisinde isimlerinden...