07 / 05 / 2024

Giresun Emniyeti ev uyarısı

Giresun Emniyeti ev uyarısı

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, emlakçılar ile huzur toplantısı düzenledi. Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, "Son dönemlerde terör hassasiyeti de oluştuğu için bu maksatla da ev kiralamaya gelen, 3-5 günlüğüne ev tutan insanlar olabilir. " dedi.

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Samsun'da dere yatağındaki 300 ev taşınacak!

Trabzon, Samsun, Ordu, Rize, Giresun ve Artvin illerini kapsayan 15 maddelik ‘Karadeniz Bölgesi İklim Değişikliği Eylem Planı kapsamında Samsun'da dere yatağında bulunan 300 ev taşınacak.

TOKİ'den Giresun'da 480 TL taksitle ev fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Giresun'da da projelerimiz var, vatandaşlarımız 480 lira taksitle ev alabiliyorlar ve bu evlere erişebiliyorlar. Kira öder gibi hatta kiranın da daha altında bu evlere ulaşabiliyorsunuz" dedi..

Giresun Alucra Barajı bölgesindeki 12 ev tahliye edildi!

Giresun'un Alucra ilçesinde 4 milyon metreküp su depolama hacmine sahip Alucra Barajı'nda, su sızıntısı başlatıldı. Bölgede bulunan riskli 12 ev ise tahliye edildi.

Giresun'da inşaat temelinde heyelan! Evler boşaltıldı!

Giresun'da temelinde heyelan meydana gelen inşaatın yanında bulunan 3 katlı apartman ve tek katlı ev tedbir amacıyla boşaltıldı. 

Giresun'daki eski kilise binası 30 yıldır tarihe ev sahipliği yapıyor!

Giresun'da, Rumlar tarafından yapılan ve geçmişte kilise ve cezaevi olarak kullanılan bina, 30 senedir Giresun Müzesi olarak çok sayıda tarihi eseri de ziyaretçileriyle buluşturuyor.

TOKİ Giresun Güce başvuru!

TOKİ Giresun Güce başvuru işlemleri 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 83 bin 337 TL'den başlıyor.

Giresun Güce TOKİ Konutları başvurusu!

Giresun Güce TOKİ Konutları başvurusu 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 83 bin 337 TL'den başlıyor.

Giresun'un en büyük sorunu alt yapı!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

Giresun Çanakçı'da heyelan tehlikesi nedeniyle 20 ev boşaltıldı!

Giresun Çanakçı'da yüksek kesimlerde yer alan Düzköy’de karların hızlı bir şekilde erimesi ile birlikte heyelanlar baş gösterdi. Heyelanlar sonrasında 5 ev toprak altında kalırken, heyelan tehlikesini nedeniyle ise 20 ev boşaltıldı.

Giresun Aluçra TOKİ ev fiyatları!

Giresun Aluçra TOKİ ev fiyatları henüz açıklanmadı. Yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunabilen projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

Ordu Giresun Havalimanı bölgedeki ev fiyatlarını arttırdı!

Yatırımcının akınıyla ilgili konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, "Ordu-Giresun Havalimanı'nın meyvelerini toplamaya başladık.

Giresun Emniyeti'nden 'ev kiralarken dikkatli olalım' çağrısı!

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, emlakçılar ile huzur toplantısı düzenledi. Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, "Son dönemlerde terör hassasiyeti de oluştuğu için bu maksatla da ev kiralamaya gelen, 3-5 günlüğüne ev tutan insanlar olabilir. " dedi.

Giresun Emniyeti ev uyarısı Haberi

Giresun Emniyeti ev uyarısı

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, emlakçılar ile huzur toplantısı düzenledi.

Kamelya 155 Kafe’de düzenlenen toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, “Giresun özellikle son yıllarda öğrenci sayısı ile her yıl biraz daha kalabalıklaşan şehrimiz. Bu sene ise 30 bine yakın öğrenci daha olacak ilçeler ile birlikte. Bizim Giresun olarak sizlerden bir isteğimiz olacak ve bugüne kadar da bu konularda yardımcı olduğunuz ama bazı notaları sizinle paylaşmak istiyoruz. Özellikle bu ev kiralayan arkadaşlarımızla ilgili kiralamaya gelen insanları artık derler ya insan tüccarı yani gözlerine bakınca, konuşmasına bakınca ya da bir evi gösterdiğinizde onun hangi maksatla ev kiralamaya geldiğini aşağı yukarı sizlerde anlıyorsunuz. Bu konuda bizim bilmemiz gerek bir konu varsa lütfen onu bize bildirin” dedi.

Son dönemlerde artan terör olaylarına dikkat çeken...