15 / 05 / 2024

giresun espiye arpacık kamulaştırma

giresun espiye arpacık kamulaştırma

Giresun'da yapılacak olan Çay Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için Espiye, Güce ve Tirebolu'da yer alan 4 köyde kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İki ilde 52 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında Giresun ve Karabük'te yer alan arsaların satışa çıkarıldığı belirtildi. İşte detaylar...

TMO fındık fiyatları belli oldu! Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2023 fındık fiyatları

Fındık fiyatları merak ediliyor. 10 Ekim itibarıyla fındık fiyatları belli oldu. Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 güncel fındık fiyatları.

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Nihat Arpacık kuruldu.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Murat Kurum: Giresun'da 612 konutluk projeyi tamamladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sel hakkında, "Dereli, Doğankent ve köylerimizde 612 bağımsız bölümden oluşan projemizi tamamladık." açıklamasında bulundu. 

Süleyman Soylu: Giresun'da kayan köyler var!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun Dereli'de çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Kayan köyler var. Suyun getirdiği ve zeminini sarstığı kayan köyler var, orada boşalttığımız evler var. Özellikle derenin etrafını açabilmek için son derece kararlı bir yıkım gösteriliyor ve buradaki binalar y

Giresun'da ağır hasarlı evler yıkılacak, kira yardımı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sel felaketine ilişkin ağır hasar gören, oturulamayacak durumda olan evlerin yıkılacağını, kira ve taşınma yardımının da hızlıca gerçekleştirileceğine vurgu yaptı.

Giresun Dereli'de riskli binaların yıkımına devam edildi!

Giresun Dereli'de, sel ve heyelandan zarar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor.

Giresun Dereli'deki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun Dereli'de sel ve heyelandan etkilenerek zarar gören riskli binaların yıkımına başlandı.

Giresun'da risk oluşturan binalar yıkılıyor!

Giresun'un Dereli ilçesinde yaşanan sel ve heyelanın ardından risk oluşturan binaların yıkımı devam ediyor...

giresun espiye arpacık kamulaştırma Haberi

giresun espiye arpacık kamulaştırma


Giresun'da tesis edilecek Çay Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Giresun Espiye'ye bağlı Arpacık Köyü'nde, Güce'ye bağlı Gürağaç ve Kemaliye Köyü'nde, Tirebolu'ya bağlı Şirinköy'de proje alanında kalan ada ve parseller kamulaştırılacak.



BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6610

Giresun İlinde tesis edilecek Çay Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 2/7/2014 tarihli ve 20486 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 9/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.