16 / 05 / 2024

Giresun teleferik projesi

Giresun teleferik projesi

Cumhuriyetin 100. Yılında Giresun İlinin Ekonomik Vizyon Arayışı seminerinde konuşan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, "Gemilerçekeği’nden Giresun Kalesi’ne bir teleferik yapmayı düşünüyoruz.” dedi

TOKİ Giresun 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 63 adet konutun yer alacağı proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ o ilde 2.363 TL taksitle konut satışı için start verdi! Ev alacaklar dikkat! Hemen başvurun, sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez projesi için başvurular başladı. Projeden 2.363 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

TOKİ Giresun Çaldağ projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Bulancak 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Bulancak projesi için başvuru dönemi başladı.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

İsrail teleferik projesi Kudüs'ü Yahudileştirecek!

Mescid-i Aksa İmamı ve Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı Şeyh İkrime Sabri, İsrail'in işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te hayata geçireceği teleferik projesinin şehri Yahudileştireceğini kaydetti.

Sapanca’da teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilecek teleferik projesi vatandaşların tepkisini çekti...

Giresun teleferik projesi Haberi

Giresun teleferik projesi


Giresun Valiliği, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP), İktisadi Araştırmalar Vakfı ve Giresun Ticaret Borsası öncülüğünde 'Cumhuriyetin 100. Yılında Giresun İlinin Ekonomik Vizyon Arayışı' konulu bir seminer düzenlendi.  


Seminerin oturum başkanlığını GRÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun yaparken, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Dr. Mehmet Yurdal Şahin, Temel Yanıkoğlu ve Baybora Altuntaş birer konuşma yaptı.  "Ekonomik büyüme ve kalkınma tüm ülkelerin temel amacı olarak karşımıza çıkmaktadır" ifadeleri ile seminerin açılış konuşmasına başlayan DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, ”Bu amaca ulaşmaktaki temel ilke ise ülkenin mevcut kaynak ve imkanlarını en rasyonel ve verimli bir şekilde kullanılması gerekmektedir” dedi. Sadece Yeşilyol Yetmez Yeşil Yol’un önemine değinen Yüce, konuşmasına şöyle devam etti: “Sadece Giresun ili Yeşilyol Projesi yatırımlarında Giresun-Ordu il sınırından Giresun-Gümüşhane...