28 / 04 / 2024

Giresun TOK başvuru

Giresun TOK başvuru

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde toplamda 209 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları ne zaman başlıyor?

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru işlemleri!

Ödemelerin 144 aya kadar vade sağlanan proje 287 adet daire bulunuyor. İşte Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru işlemleri...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru günleri!

Yüzde 10 indirimin de uygulandığı projede 287 adet daire mevcut. İşte Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru günleri...

Giresun Güce TOKİ başvuru!

Giresun Güce TOKİ başvuru işlemleri yarın başlıyor ve devam ediyor. Projede 46 adet daire satışta.

Giresun Güce TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Giresun Güce'de hayata geçirdiği projedeki daireler için başvurular henüz başlamadı. İşte, Giresun Güce TOKİ başvuru tarihleri...

Giresun Güce TOKİ başvuru tarihleri!

Giresun Güce TOKİ başvuru tarihleri 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede 120 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru yeri!

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru yeri Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerince kabul ediliyor. Projede başvuru işlemleri 15 Temmuz'a kadar devam edecek.

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru tarihleri!

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru tarihleri başladı ve 15 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede toplamda 592 adet daire satışta.

Giresun Güce TOKİ başvuru dönemi!

Giresun Güce TOKİ başvuru dönemi bitti sözleşme tarihi 11 Temmuz'da başlayacak. Ödemelerin 240 aya varan vade sağlanan projede toplam 104 adet daire satışa çıkarıldı.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli 2016!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek olan 592 konut kuralı satışa çıkyor. İşte, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli 2016...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru işlemleri 14 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Fiyatların 153 bin 996 TL'den başladığı projede yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli!

Giresun Merkez Aksu Aksu ve Küçükköy'de TOKİ projesi kapsamındayer alan 592 adet konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli...

Konya Emirgazi TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ Konya Emirgazi'de 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede aylık taksitler 587,93 TL'den başlıyor. Peki Konya Emirgazi TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ başvuru şartları 2016!

TOKİ'den gelir durumu düşük olan kimseler konut sahibi olabiliyor. Peki, başvuru için 2016 yılında aylık hane halkı gelirinin, en fazla net kaç TL olması gerekiyor? TOKİ başvuru şartları 2016 nelerdir?

Giresun TOK başvuru Haberi

Giresun TOK başvuru

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi kapsamında üretilen 209 adet konut 16 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştur. Satışlar Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri tarafından gerçekleştirilecek olup, projenin temerküz şubesi Giresun Şubesi olacak.


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 2017!

Konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Giresun Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak- 30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecekti.


Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde daire fiyatları 161 bin 695 TL ile 264 bin 455 TL arasında...