05 / 05 / 2024

giresun toki başvuruları 2022

giresun toki başvuruları 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Giresun Güce TOKİ başvuruları!

Giresun Güce TOKİ başvuruları 22 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuruları!

287 adet dairenin bulunduğu projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuruları...

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ Giresun Aksu başvuruları 2016!

TOKİ Giresun Aksu projesinde tamamı 2+1 daire ve 3+1 daireden oluşan 592 daire kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Başvuruları 14 Haziran 2016'da başlayacağı projede fiyatlar da 153 bin 996 TL'den başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu başvuruları!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesi kapsamında 592 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte,TOKİ Giresun Aksu başvuruları...

TOKİ Giresun Dereli başvuruları ne zaman?

TOKİ Giresun Dereli Konutları 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki TOKİ Giresun Dereli başvuruları ne zaman?

TOKİ Giresun Dereli başvuruları ne zaman bitiyor?

2 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Giresun Dereli Evleri'ne başvurular bugün başladı. Peki TOKİ Giresun Dereli başvuruları ne zaman bitiyor?

Giresun Dereli TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Giresun Dereli Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız açık satışa sunuluyor. Giresun Dereli TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Giresun Dereli TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

15 bin 250 TL peşinat ödeyerek ev sahibi olunabilen Giresun Dereli TOKİ Konutları'nda 2 adet konut satışa sunuluyor. Giresun Dereli TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Giresun Dereli TOKİ başvuruları ne zaman?

Giresun Dereli TOKİ Evleri'nde yer alan toplam 2 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Peki Giresun Dereli TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Giresun Dereli başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Dereli Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Giresun Dereli başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

Ankara Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuruları bugün başladı!

Ankara Çubuk Aşağıçavundur TOKİ Konutları'nda toplam 17 adet konut satışa sunuluyor. Satışa sunulan dairelerin tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.Ankara Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuruları bugün başladı.

giresun toki başvuruları 2022 Haberi

giresun toki başvuruları 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda 30 adet konut yer alıyor.

2 oda 1 salon konutların yer aldığı TOKİ Giresun Merkez alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 7 Ocak 2022 olarak belirlendi. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor.

Kura çekilişinin 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirileceği TOKİ Giresun Merkez alt gelir grubu projesinden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Giresun Merkez alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 238 bin 714 lira, en yüksek konut bedeli 271 bin 38 lira olarak belirlendi.

Giresun Merkez TOKİ alt gelir grubu projesi için ödenecek peşinat bedelleri 47 bin 742 liradan başlıyor, 54 bin 207 liraya kadar yükseliyor. Proje için 180 ay vade sağlanıyor.

Başvuru...