05 / 05 / 2024

giresun yol projeleri

giresun yol projeleri

Giresun'da yapılması planlanan çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun'daki yol inşaatları TBMM'de konu oldu!

Giresun'daki yol inşaatlarının uzun süre bitirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Giresun Milletvekili Bünelt Yener Bektaşoğlu, sorularını Bakan Arslan'a sordu..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Yeşil Yol 2018’de tamam!

Son viraja giren Yeşil Yol 2018’de tamamlanacak. 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak yatırıma 700 milyon lira kaynak aktı. Proje kapsamında Giresun Adası turizme açılıyor

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Giresun dev projelerle büyüyor!

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

giresun yol projeleri Haberi

giresun yol projeleri

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'da yapılması planlanan çevre yoluna ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Bektaşoğlu önergesinde "2010 yılında talepler üzerine başlatılan çalışmalar sonrasında, 2012 yılında Gülyalı-Piraziz, Giresun-Keşap arasında bir güzergah belirlenerek projelendirilmesine başlanılan Giresun Güney Çevre Yolu’nda, bugüne kadar hiçbir gelişme sağlanamamış, aradan geçen zaman içinde bir türlü bu projenin yapım ihalesi sürecine geçilememiştir." dedi.

"Oysa bu projenin bitirilmesi, Giresun ve Karadeniz için aciliyet ve yaşamsal önem arz etmektedir. Çünkü Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun geçişi alternatifsizdir ve Ordu-Trabzon arası şehiriçi yollarıyla birlikte kullanılmaktadır." şeklinde açıklamalarda bulunan Bektaşoğlu ayrıca yolun bu bölümü projelendirilirken deniz ile dağ kütlesi arasındaki coğrafyanın uygunsuzluğu nedeniyle yolda daralmaların olduğunu, kavşaklarda, bağlantılarda...