29 / 04 / 2024

giriş kayaşehir bahçetepe istanbul

giriş kayaşehir bahçetepe istanbul

Banka kredisine uygun olan Giriş Kayaşehir projesinde yer alan ticari birimlerin başvuruları 26 Nisan tarihinde sona erecek...

Giriş Kayaşehir satılık dükkan!

27 Nisan 2013 tarihinde satış ihalesinin yapılacağı Giriş Kayaşehir satılık dükkan fiyatları 172 bin liradan başlıyor...

Giriş Kayaşehir ödeme planı!

30 metrekarelik dükkanın 172 bin liradan satıldığı Giriş Kayaşehir ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatla ödeme yapmak mümkün...

Bahçetepe İstanbul Giriş Kayaşehir 'de 172 bin liraya dükkan!

Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 5 indirimin yapıldığı Bahçetepe İstanbul Giriş Kayaşehir 'de dükkanlar 172 bin liradan satılıyor...

Kayaşehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ, İstanbul'da yaklaşık bir milyon metrekarelik alanda 4 etap halinde inşa edilecek Kayaşehir Millet Bahçesi'nin, 2,3 ve 4'üncü etaplarının ihalesi gerçekleştirildi.

Kayaşehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde Yapılacak Olan Kayaşehir 2-3-4 Etaplar Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi 14 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir 2.,-3.,-4. etaplar Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi Cumartesi açılacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Millet Bahçesi’nin ilk etabı Cumartesi günü açılacak. 350 bin metrekareden oluşan birinci etap içerisinde birçok sosyal alan yer alıyor.

Kayaşehir Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Açılış için geri sayımın başladığı Kayaşehir Millet Bahçesi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gezdi. Kurum, Başkan Kartoğlu ve TOKİ Başkanı Turan, yapımı tamamlanan bisiklet yolunda bisiklet sürdü...

Kayaşehir, Millet Bahçesi ile daha çok yeşil!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Kayaşehir Millet Bahçesi'nin İstanbul'a yeni bir soluk getireceğini belirterek projeyle şehre yeni bir kentsel alan kazandırılacağını söyledi...

Bahçetepe İstanbul’un hobi bahçeleri teslim edildi!

Makro – Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla Başakşehir’de inşa edilen ve gayrimenkul sektörünün en İnovatif Projeleri’nden biri olarak gösterilen Bahçetepe İstanbul’daki 896 dairenin hobi bahçeleri 4 bin kişinin katıldığı törenle teslim edildi.

Bahçetepe İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Bahçetepe İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları!

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir teslimleri ne zaman?

İntaya, EYG ve İntes Ortak Girişimi'nin projesi Adım İstanbul Evleri'nde 615 daire ve 120 dükkan yer alıyor. Peki Adım İstanbul Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Bahçetepe İstanbul'un asgari şirket payı geliri 189 milyon TL'ye çıktı!

İstanbul Başakşehir Ayazma 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul projesinin 187.157.100 TL olan asgari şirket payı toplam geliri, göre artarak 189.582.120 TL'ye çıktı.

giriş kayaşehir bahçetepe istanbul Haberi

giriş kayaşehir bahçetepe istanbul

Bahçetepe İstanbul projesinin ticari birimleri Giriş Kayaşehir adıyla satışa sunuluyor. Makro İnşaat ile Akyapı imzası ile hayata geçirilen projede dükkanlar, mağazalar ve süpermarket bulunuyor.


Giriş Kayaşehir projesinde satışlar açık arttırma yöntemiyle yapılacak. Projede son başvuru tarihi 26 Nisan 2013 olarak belirlendi. Projede satışlar 27 Nisan 2013 tarihi itibari ile gerçekleşecek.


Giriş Kayaşehir projesine yer alan dükkanlar 172 bin TL ile 813 bin TL, dükkanlar 253 bin TL ile 265 bin TL, süpermarket ise 4 milyon TL'ye satışa sunuluyor. 


Giriş Kayaşehir projesinde tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Projede ayrıca yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldığında, yüzde 50'lik kısım için 2 ayrı senet yapılıyor. Senetlerin birincisi 30 Ekim 2013 tarihinde, diğeri ise 30 Nisan 2014 tarihinde ödeniyor.


Giriş Kayaşehir'de...