18 / 05 / 2024

girişimci kredisi 2022

girişimci kredisi 2022

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dakika açıklamasıyla girişimcilere yönelik 6 Kredi paketini müjdeledi. Peki 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak?

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Halkbank, girişimcilere destek oluyor: ''Cesur Girişimci Kredisi'' ile iş kurma fırsatı!

Bankalar, kredi imkanlarını ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası'ndan sonra önemli bir konuda müjde verdi.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Kredi almak isteyenlere efsane haber! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlara bir yıl geri ödemesiz kredi verileceği duyuruldu. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’, sayesinde genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun gençlere 12 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’ adı verdiği kredi imkânıyla genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Öğrenciler müjde! KYK burs ve öğrenim kredisi 2022 başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun!

Öğrencilerin heyecanla beklediği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredileri için başvurular başladı. Peki hangi öğrenciler burs alabilir? Burs başvuruları nereden nasıl yapılır? İşte 2022-2023 burs başvurusu detayları...

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

girişimci kredisi 2022 Haberi

girişimci kredisi 2022

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dakika açıklamasıyla girişimcilere yönelik 6 Kredi paketini müjdeledi. Bakan Nebati, 6 farklı girişimci modeline ilişkin inansman desteğini hayata geçirdiklerine ve Halkbank aracılığıyla avantajlı faizler ve azami 12 ay anapara ödemesiz dönem, 60 aya kadar vade imkanı sağlandığını belirtti. 

Peki bu kredi paketleri neler? Hangi girişimci için ne kadar kredi verilecek? İşte ayrıntılar...

Nebati, sosyal medya hesabından, "Girişimcilerimize bayram müjdemiz" notuyla gerçekleştirdiği paylaşımda, "Fikirlerini hayata geçirmek isteyen tüm girişimcilerimize 6 farklı girişimci modeline yönelik finansman desteğini uygun koşullarda devreye alıyoruz" şeklinde konuştu ve infografik yayınladı. 

Bakan Nebati'nin paylaşımında yayınladığı infografiğe göre, Halkbank aracılığıyla girişimcilere ihtiyaç duydukları alanda geniş bir finansman fırsatı sağlanıyor. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; bu kapsamda verilecek 6 finansman desteği ve üst...