23 / 05 / 2024

girne Nurel Aqua Marine Residence

girne Nurel Aqua Marine Residence

Nurel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile, şirketin en özel projesi Aqua Marine Residence'ı konuştuk.. Yatırımcılara müjdesi var..

Girne Nurel Aqua Marine Residence ezber bozacak!

Nurel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile, şirketin en özel projesi Aqua Marine Residence'ı konuştuk.. Yatırımcılara müjdesi var..

Sinpaş Aqua City ne zaman teslim?

Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabilen Aqua City Konutları alanları 72 metrekare ile 241 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Peki Sinpaş Aqua City ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi!

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi ile 444 19 74 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin bulunduğu projede satışlar devam ediyor.

Denizli Aqua City fiyatları ne kadar?

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Aqua City Konutları'nda firma bünyesinde kredi ve banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Denizli Aqua City fiyatları ne kadar?

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri satılık!

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri satılık daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Girne imar planı sorunu ne zaman çözülecek?

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, hakkında icraat yapmadığı suçlamasında bulunan eski Belediye Başkanı Sümer Aygın'a sert çıktı: " Buna kargalar bile güler "

Baydöner İstanbul Aqua Florya AVM’de şube açtı!

Baydöner İstanbul Aqua Florya AVM’de şube açtı. 5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, İstanbul Aqua Florya AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Girne Apartmanı satılığa çıktı!

Girne Apartmanı, 17 Ekim 2005 günü 7 metre derinliğindeki fosseptik çukuru çökmesini atlattı. Apartmanın eski yöneticisi Mustafa Gençtürk, önce müteahhitle anlaşarak binayı yıkıp yeniden yaptırmayı düşündüklerini söyledi.

Girne Apartmanı 4.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Antalya Gençlik Mahallesi'nde yer alan 2009 yılında zemin katında bulunan restoranın mutfağından gaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamanın ardından oturulamayacak hale gelen Girne Apartmanı, satılığa çıktı.

Gürmar, 22'nci mağazasını Yeni Girne'de açtı!

Gürmar, 22'nci mağazasını Yeni Girne'de hizmete açtı. 770 metrekarelik alanı bulunan markette 30 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Mağazalar Koordinatörü Nurettin Şimşek, "Mağaza sayımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi

Sinpaş Aqua City Projesi Değerleme Raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe Aqua City 2010 Projesi'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Aqua Florya’dan Doğa Koleji iş birliğiyle Hikaye Evi projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Türkiye’nin ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya, Doğa Koleji ile iş birliği yaparak, çocuklar için “Hikaye Evi” kuruyor.

Girne ve Lefkoşa'da yatırım için son fırsat!

Girne'nin Beyaz, Lefkoşa'nın Yeşilköy ve Kumsal bölgelerinde arsa almak için acele edin. İmar ve emsali artırılan arazilere 10 katlı konut projeleri inşa etmek hala mümkün.

girne Nurel Aqua Marine Residence Haberi

girne Nurel Aqua Marine Residence

Kıbrıs emlak ve inşaat dünyası bir süredir Aqua Marine Residence projesini izliyor. Girne’nin merkezinde yükselen, yatırımcısına 5 yıldızlı otel konforunda bir yaşam sunan proje ne durumda?


Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi’nde, Nurel Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile Aqua Marine’i konuştu..


Konumu, tasarımı ve içeriğiyle “işte buradayım” diyen proje, Redif Nurel için en özel çalışmalardan biri. O yüzden özellikleri saymakla bitmiyor..


“Kıbrıs’ta ilk ve tek”

Aqua Marine hızla devam ediyor, inşaat sürüyor. Çok özel bir proje. Bu projenin Kıbrıs’ta ilk ve tek residence olduğuna inanıyorum.


Spor salonuyla, yüzme havuzuyla, hamamı, saunası, masaj odasıyla, kendi içindeki cafe-barıyla beş yıldızlı otel konforunda bir yapı.  Başka residence projesi yok mu Kıbrıs’ta, tabi ki var. Ama tüm bu özelliklerin bir arada...