06 / 05 / 2024

GİSP Ankara şubeleri

GİSP Ankara şubeleri

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektör oyuncularını bir araya getirmek ve yeni işbirliği modelleri oluşturmak için GİSP-Ankara ve GİSP-İzmir şubelerini kurdu.

Ankara'da 9 bin 523 konut satıldı! Satışlar yüzde 30 geriledi!

TÜİK tarafından açıklanan Mart ayı konut satış verilerine göre Ankara’da 9 bin 523 konut satıldı. 

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ankara'da 2023 yılının 7 bin 394 konut satışı gerçekleşti. Verilen detaylara göre başkentte konut satışları yüzde 12 düşüş gösterdi.

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Ankara'da kiralar yüzde 250 arttı! Ortalama kira 10 bin 199 TL oldu!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksatarafından hazırlanan rapora göre, Ankara’da konut kiraları son bir yılda yüzde 250 artış gösterdi.

Ankara-Sivas ve Ankara-İzmir YHT hatlarının maliyeti 90 milyar TL arttı!

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, 2023 Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı'na göre, Ankara-Sivas YHT hattında 40 milyar, Ankara-İzmir YHT hattında ise 50 milyar liralık maliyet artışı olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Ankara'da Şubat 2022'de kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, Ankara'da Şubat 2022'de 8 bin 464 konut satıldı.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

GİSP Ankara şubeleri Haberi

GİSP Ankara şubeleri

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, Ankara ve İzmir gayrimenkul sektöründe faaliyette bulunan sektör oyuncularını buluşturmak, sektöre yön verecek çalışmalar yapmak, yeni işbirliği modelleri oluşturmak için GİSP-Ankara ve GİSP-İzmir şubelerini kurdu.

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve Assan Gayrimenkul İş Geliştirme Direktörü Mehmet Ersül’ün başkanlığında İzmir Four Points Otel'de, gayrimenkul yatırımcıları, şehir plancıları, mimarlar ve sektörün diğer paydaşları ile gerçekleşen toplantıda, İzmir kentsel gelişim süreci, gayrimenkul piyasası ve yeni dönemde atılması gereken adımlar hakkında açıklamalar yapıldı. 

Toplantı sonrası konuşmalarda bulunan Mehmet Ersül, “GİSP olarak, sektör oyuncularıyla birlikte, İzmir gayrimenkul piyasasının durumunu ve yapılmasını gerekenleri her yönü ile tartıştık. Özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları yapılırken, İzmir’in kendine özgü şehir kültürünün korunması, azalan gayrimenkul talebi karşısında yapılması gerekenler, kamu nezdinde yaşanan sorunlar gibi çok önemli konular detaylı...