06 / 05 / 2024

GİSP izmir şubeleri

GİSP izmir şubeleri

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektör oyuncularını bir araya getirmek ve yeni işbirliği modelleri oluşturmak için GİSP-Ankara ve GİSP-İzmir şubelerini kurdu.

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde! Konut fiyatları 2 yılda yüzde 200'ün üstünde arttı!

444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, yaptığı açıklamada Egenin incisi İzmir'de nşaat sektörünün kentin kuzey aksına yöneldiğini dile getirdi.

GİSP 'METAVERSE ve Gayrimenkul' konularını masaya yatırdı!

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Gayrimenkul sektörünün 2021 ütopyası!

GİSP Başkanı Hakan Gümüş, 2021'de gayrimenkul sektöründe geliştirilmesi gereken konuları listeledi. İşte İşte GİSP Başkanı Hakan Gümüş'ün 19 maddelik gayrimenkul sektörü reçetesi...

Depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım kararı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada şehirde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılarak yerine tarihi Hükümet Konağı ile bütünleşen sembolik bir başkanlık ve meclis binası yapılacağını duyurdu.

Depremle mücadelede üst kurulu kurulmalı!

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından gerçekleştirilen ‘Depreme Mekansal Hazırlık ve Kentsel Dönüşüm’ konulu Online Yuvarlak Masa toplantısında ‘Depremle Mücadele Üst Kurulu’ kurulması konusundaki görüşler masaya yatırıldı.

TBMM'de gündem İzmir depremi!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Deprem, üzerimize düşen görevi yerine getirme zorunluluğu kılıyor. Bu anlamda hamdolsun, 18 yıllık süre zarfında yaklaşık 1 milyon konutu vatandaşın hizmetine sunduk" diye konuştu.

İranlı konut yatırımcılarının yeni gözdesi İzmir!

İzmir'de, koronavirüs salgını sürecinde yavaşlayan yabancılara konut satışı, İranlı yatırımcılarla yeniden yükseldi. Konut yatırımcılarının en fazla İran'dan geldiğini kaydeden gayrimenkul uzmanları, İranlıların Türk vatandaşı olup, İzmir'de yaşamak istediğini belirtti. 

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

GİSP izmir şubeleri Haberi

GİSP izmir şubeleri

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, Ankara ve İzmir gayrimenkul sektöründe faaliyette bulunan sektör oyuncularını buluşturmak, sektöre yön verecek çalışmalar yapmak, yeni işbirliği modelleri oluşturmak için GİSP-Ankara ve GİSP-İzmir şubelerini kurdu.

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve Assan Gayrimenkul İş Geliştirme Direktörü Mehmet Ersül’ün başkanlığında İzmir Four Points Otel'de, gayrimenkul yatırımcıları, şehir plancıları, mimarlar ve sektörün diğer paydaşları ile gerçekleşen toplantıda, İzmir kentsel gelişim süreci, gayrimenkul piyasası ve yeni dönemde atılması gereken adımlar hakkında açıklamalar yapıldı. 

Toplantı sonrası konuşmalarda bulunan Mehmet Ersül, “GİSP olarak, sektör oyuncularıyla birlikte, İzmir gayrimenkul piyasasının durumunu ve yapılmasını gerekenleri her yönü ile tartıştık. Özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları yapılırken, İzmir’in kendine özgü şehir kültürünün korunması, azalan gayrimenkul talebi karşısında yapılması gerekenler, kamu nezdinde yaşanan sorunlar gibi çok önemli konular detaylı...