09 / 05 / 2024

Gıulio Cem Koçhisarlık

Gıulio Cem Koçhisarlık

Cemsa Ekşioğlu Yapı Yatırımları İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Gıulio Cem Koçhisarlık ve Leyla Ekşi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Mehmet Koç ortaklığında kuruldu.

Koç Eymen İnşaat Mühendislik Tarım Gıda Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Eymen İnşaat Mühendislik Tarım Gıda Ve Hayvancılık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç tarafından kuruldu. 

Niğde'deki Koçak köyü taşınacak mı?

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Koçak köyünün taşınmasına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırlayarak sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Narlıdere Teras Gökyüzü satılık!

Toplam 91 adet dairenin bulunduğu proje konumuna göre havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunuyor. Narlıdere Teras Gökyüzü satılık daireler toplam 25 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli'de teslimlerin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.İşte Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları...

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık!

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık ofis alanları minimum 40 metrekare olarak tasarlandı. 6 blok halinde inşa edilen projede sauna ve buhar odaları gibi çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslimlerin Şubat 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık!

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık daire fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 Kasım'da yapılması öngörülüyor.

Gülab İnşaat Mimarlık ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gülab İnşaat Mimarlık ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Israfıl Abutalıb Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Aşkın Arslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Fatih'de kullanılır.

Gıulio Cem Koçhisarlık Haberi

Gıulio Cem Koçhisarlık

Cemsa Ekşioğlu Yapı Yatırımları İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Gıulio Cem Koçhisarlık ve Leyla Ekşi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. Cemsa Ekşioğlu Yapı Yatırımları İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında inşaat taahhüt işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cemsa Ekşioğlu Yapı Yatırımları İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi, Manolya Sokak, Ekşioğlu Apartmanı, No:11...