29 / 04 / 2024

Gizem Exclusive

Gizem Exclusive

61 yıllık birikimi, deneyimli tasarım ekibi ile özel ve iddialı bir konsept oluşturan Gizem Exclusive, özgün mobilyanın yanısıra aksesuarlarda da farklı seçenekler sunuyor

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak!

Üçüncü mağazası olan Gizem Exclusive'yi Karabağlar'da açan Gizem Mobilya, başarı çıtasını yükseltiyor. 5 katlı yeni mağazada kişiye özel mobilya tasarımları da yapılıyor

Gizem Mobilya, İzmir Karabağlar'a mağaza açıyor!

İzmir'in yükselen değeri Gizem Mobilya, vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konseptini sergileyeceği mağazası Gizem Exclusive'i Karabağlar'da hizmete açıyor.

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Gizem Şipkan Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gizem Şipkan Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şİpkan tarafından kuruldu.

Erves Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erves Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Gizem Yıldız tarafından kuruldu.

İkigai Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkigai Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Gizem Ayangil tarafından kuruldu.

Doların gözü bu kararda! TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç FED’in alacağı faiz kararını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç bu hafta ABD’de gerçekleşecek FED toplantısına dair beklentilerini açıkladı.

Patronların Başekonomisti Gizem Öztok Türkiye'de ekonominin ne zaman rahat bir nefes alacağını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, büyüme rakamlarını ele aldı. Altınsaç, ekonomide ne zaman rahatlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Çotanak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Öznur Doğdu tarafından kuruldu.

Yoldan İnşaat Reklam Film Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Yoldan İnşaat Reklam Film Organizasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Akyol tarafından kuruldu.

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Bülbül tarafından kuruldu.

Alakarta İnşaat Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alakarta İnşaat Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  450 bin TL sermaye bedeli  ile Gizem Kiraz tarafından kuruldu.

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Gizem Özer tarafından kuruldu.

Gizem Exclusive Haberi

Gizem Exclusive

İzmir Karabağlar'daki Gizem Exclusive özel tasarım mobilyanın dışında halı, perde, duvar kağıdı ve aksesuarda da iddialı. Bu yılın başında açılan mağazada özel tasarım mobilya haricinde bir evde bulunması gereken halı, perde, duvar kağıdı ve diğer tüm aksesuvarlarda çok farklı seçenekler sunuluyor. Firmanın kendi bünyesinde bulunan mimarlık ofisinde geliştirilen sıra dışı tasarımlar, mekanlara özgün görünüm kazandırıyor.Gizem Exclusive'in bünyesinde bulunduğu Gizem Mobilya, 1955'den bu yana İzmir'de lüks ve özgün mobilya talep edenlerin adresi....61 yıllık birikim ve tecrübeyle vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konsepti kurumun yeni mağazası Gizem Exclusive'de sergileniyor.


PROFESYONEL HİZMET

Firma yetkilileri, "Yeni konsept mağazamızda; profesyonel mimari destek, özel tasarım, kişiye özel projelerimiz ve sloganımız ile "Lüksün Gizem'li Dünyası"na tüm müşterilerimizi bekliyoruz" dedi. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gizem Mobilya, yeni...