06 / 07 / 2024

Gizli Cennet Şelalesi

Gizli Cennet Şelalesi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan dünyaca ünlü Gizli Cennet Şalalesi'ni bu sene 21 bin turist ziyaret etti. Gelen turistlerin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi.

Antalya'nın gizli cennetine HES başvurusu reddedildi!

Antalya’da ‘gizli cennet’ olarak adlandırılan Yukarı Uçansu ve Aşağı Uçansu şelalelerinin bulunduğu Pınargözü ve Çetince Deresi üzerinde bir firma, iki hidroelektrik santralı (HES) kurmak için valilikten ‘ÇED gerekli değildir’ raporu istedi.

Pınargözü ve Çetince Deresi'nde 2 HES kurulacak!

Antalya'da, "gizli cennet" olarak adlandırılan Pınargözü ve Çetince Deresi üzerinde bir firma iki HES kurmak için valilikten "ÇED Gerekli Değildir Raporu" istedi.

Antalya Gizli Cennet Şelalesi'ne turist yağdı!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan dünyaca ünlü Gizli Cennet Şalalesi'ni bu sene 21 bin turist ziyaret etti. Gelen turistlerin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi.

Antalya'nın cenneti Uçansu Şelaleleri!

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Akçapınar Köyü sınırlarındaki çam ve sandal ağaçlarıyla kaplı ormanda onlarca metre yükseklikten akan gizli cennet Uçansu Şelaleleri, yüzülebilen göletleriyle doğa tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor.

Antalya'nın gizli cenneti: Uçansu şelaleleri!

Antalya'nın Serik İlçesine bağlı Akçapınar Köyü sınırlarındaki çam ve sandal ağaçlarıyla kaplı ormanda onlarca metre yükseklikten akan gizli cennet Uçansu Şelaleleri, yüzülebilen göletleriyle doğa tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor.

Cennet Koru'da fiyatlar 314 bin liradan başlıyor! Teslimler Nisan 2016!

Cennet Koru; deniz, göl ve koru manzarasıyla dikkat çekiyor. Küçükçekmece'de konumlanan proje, 21 bin metrekare geniş bir peyzaj alanına da sahip. 408 konutun bulunduğu projede fiyatlar 314 bin 500 TL'den başlıyor...

Cennet Koru'da 314 bin liradan başlayan fiyatlar!

İstanbul Küçükçekmece'de konumlanan Cennet Koru projesi; kesintisiz göl, deniz ve koru manzarası ile dikkat çekiyor. Proje, 21 bin metrekarelik geniş peyzaj alanıyla da öne çıkıyor.

Cennet Koru Eba İnşaat!

Cennet Koru Eba İnşaat projesi, İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde, Eba İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla yaşama geçiriliyor. Proje, 30 bin 328 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Cennet Koru ulaşım bilgileri!

İçerisinde toplam 408 adet daire ve 25 adet mağaza yer alan Cennet Koru ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Cumhuriyet Mah. Yıldız Cad. No. 60 Çamlık Mevkii Küçükçekmece / İSTANBUL.

Cennet Koru Evleri fiyatları ne kadar?

Eba İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçirilen Cennet Koru Evleri fiyatları ne kadar sorusuna cevap olarak 314 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor deniliyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Cennet Koru projesi 2016'da teslim edilecek!

Cennet Koru projesinde satışlar başladı. 30 bin 328 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Cennet Koru'da 408 konut ve 25 mağaza yer alıyor. Teslimler Nisan 2016'da.

Cennet Koru projesinde satışlar başladı!

Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat tarafından Küçükçekmece'de inşa edilen Cennet Koru projesinde satışlar başladı. 30 bin 328 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Cennet Koru'da 408 konut ve 25 mağaza yer alıyor...

Cennet Koru Küçükçekmece fiyat!

İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde Küçükçekmece Gölü manzarasına hakim inşa edilen Cennet Koru Küçükçekmece fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 315 bin 500 TL'den başlayıp, 1 milyon 174 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor...

Gizli Cennet Şelalesi Haberi

Gizli Cennet Şelalesi

Namaras (Çamlıtepe) Mahallesinde bulunan 3 kademeli akısı olan Gizli Cennet Şelalesi'ni ziyarete gelen 21 bin turistin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi. 


9 yıl önce eko turizme açılan şelale son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin gözde çağlayanı haline geldi. Antalya'ya deniz, kum ve güneş turizmi için gelen Avrupalı turistler, ülkelerine dönmeden önce Gizli Cennet Mağarası na giderek doğa ile başbaşa kalıyor. Gizli Cennet Şelalesi İşletme Sahibi Güner Doğan, bu sene Gizli Cennet Şelalesi'ni toplamda 21 bin turistin ziyaret ettiğini, bunun 6 bininin Rus olduğunu söyledi. 


Şelaleye genelde Alman, İngiliz. Çek Cumhuriyeti. Belçika, Norveç, İsveç. 

Finlandiya. Lüksembuıg. Danimarka, Hollanda. Avusturya ve Rus turistleri geldiğini belirten Doğan, "Şelalede turizm sezonu sona erdi"...