25 / 07 / 2024

Glasmıt Kimya Sanayi adres

Glasmıt Kimya Sanayi adres

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  400  bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz Çaltuluoğlu tarafından kuruldu.

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  400  bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz Çaltuluoğlu tarafından kuruldu.

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tırpan tarafından kuruldu.

Nisa İnşaat Malzemeleri Pazarlama Yapı Taahhüt Reklam Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa İnşaat Malzemeleri Pazarlama Yapı Taahhüt Reklam Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu. 

Kld İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kld İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ali Türkdoğan imzasıyla kuruldu.

Turay Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turay Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Turan Yürür ve Ramazan Çam tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Koçakser İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçakser İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aliasker Koçak tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hayrettin Cakas tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

Demirata Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirata Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Demirci ve Yakup Ekinci ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Çakmak tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadri Çıtmacı tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemile Sak tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Glasmıt Kimya Sanayi adres Haberi

Glasmıt Kimya Sanayi adres

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  400  bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz Çaltuluoğlu tarafından kuruldu.

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konusu, genel olarak ve bunlarla sınırlı olmamak üzere; -Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. -Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama...