08 / 05 / 2024

Global Architectural Development

Global Architectural Development

Mimarlık ile ilgili İstanbul’da bir okul kurmayı planladıklarım da belirten Mimar Gökhan Avcıoğlu , aynı zamanda bir kitap projesi üzerine çalıştıklarını söyledi...

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

Mimarlar, ekonomiye müteahhitlerin 10 katı değer katacak!

Global Architectural Development (GAD) Mimarlık kurucusu Gökhan Avcıoğlu, yaptığı açıklamada,"Türkiye'de mimarlar, müteahhitlerin Türk ekonomisine yaptığı katkının 10 katı değer katacak." dedi.

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Metin Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Sarıyer, İstinye 'de kuruldu.

Emlak Konut Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklamasını yayınladı.

DAP Yapı “İstMarina” ile Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

DAP Yapı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Dubai Cityscape Global 2014 Fuar’ında Kartal sahilinde gerçekleştirmekte olduğu yeni karma yaşam projesi İstMarina’yı Körfez Bölgesi yatırımcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor...

Nova Global Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Global Enerji Anonim Şirketi, Ahmet Eldem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 21 Ağustos 2014 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Çam Sokak, D Blok, No:16 / 44'te kuruldu.

Global Ticari Emlak Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Global Ticari Emlak Yatırımları Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu. Şirketin adresi; Rıhtım Caddesi No:51 Beyoğlu - İstanbul...

Işıklar Enerji ve Yapı Holding Global Enerji'deki payını artırdı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Global Enerji'deki payını artırdığını bildirdi. Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Türk Henkel, Global Functional Excellence Award 2014’e layık görüldü!

Henkel’in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014’e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Sumitomo, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery ile Türkiye pazarında!

Dünyada paletli ekskavatör ve de asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi Sumitomo markası, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery çatısı altında Türkiye’ de satılmaya başlıyor.

Global Yatırım Holding, Barselona Limanı'nın hisselerini satın aldı!

Mehmet Kutman'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Global Yatırım Holding iştiraki Global Liman İşletmeleri A.Ş., Barcelona Port İnvesment'daki hissesini yüzde 62'ye yükselterek hakim ortak konumuna geldi.

Global Liman, Barselona limanındaki payını yükseltti!

Global Yatırım Holding ' e bağlı Global Liman İşletmeleri, 1.8 milyon yolcunun kullandığı Barselona limanını işleten ortaklıktaki payını yüzde 50'den yüzde 62 ' ye yükseltecek...

Global Liman, Barcelona limanındaki payını yüzde 62'ye yükseltecek!

Global Liman Barcelona limanındaki payını artıracak. Global Yatırım Holding'e bağlı Global Liman İşletmeleri, 1.8 milyon yolcunun kullandığı Barcelona limanını işleten ortaklıktaki payını yüzde 50'den yüzde 62'ye yükseltecek.

Global Architectural Development Haberi

Global Architectural Development



ABD/Miami merkezli Nikki Beach projesini Doğan Grubu ile birlikte Bodrum Torba'da inşa etmeye başlayan mimarlık şirketi Global Architectural Development (GAD), aynı konsepti Akarsu Holding ile Malpler'e de taşıyor. Malpler'in Gaakoshibee adasında 116 bin dönümlük bir arazide inşa edilen Nikki Beach Resort Hotel ile en iyi otel mimarisi ödülünü de alan GAD, Ukrayna, Dubai gibi ülkelerde de çeşitli projeler gerçekleştirecek.



Global Architectural Development (GAD), 25 yıllık bir mimarlık şirketi. İstanbul, New York, Bodrum ve Paris gibi şehirlerde irili ufaklı ofisleri bulunuyor. Gittiği ülkedeki lokal gruplarla yaptığı işbirlikleriyle, İstanbul, Bodrum, New York, Washington, Virginia, Connecticut, Philedelphia, Rusya ve Libya gibi şehir ve ülkelerde ofis binaları, oteller, kültürel merkezler, kamusal alanlar, konutlar ve rezidanslar, spor merkezleri ve restoranların mimari tasarımlarını gerçekleştiriyor. Selçuk Üniversitesi’nden...