09 / 05 / 2024

Global Limanının halka arzı onaylandımı

Global Limanının halka arzı onaylandımı

SPK, Global Liman'ın ek satışla birlikte yüzde 41.8 payının 19.6 - 23.5 TL 'den halka arzını onayladı

Paylarının yüzde 90'dan fazlasını halka satmış 25 şirket!

Borsa İstanbul günü yükselişle tamamladı. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, paylarının yüzde 90'dan fazlasını halka satmış 25 şirketi açıkladı. İşte o paylaşım...

GYO'ların halka arzı, konut projelerinin finansman ihtiyaçlarını çözüyor!

Son zamanlarda GYO'lar peş peşe halka arz ediliyor. Peki konut sektörü için GYO'ların halka arzları ne ifade ediyor?

Dofer Yapı’nın halka arzına tam 4,4 kat talep geldi!

Dofer Yapı, 10-11 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecini yoğun bir katılımla tamamladı. Açıklanan rakamlara göre, Dofer Yapı’nın halka arzına yatırımcılardan 75.075.992 TL nominal değerli 4,4 kat talep geldi.

SPK’nın halka arzlara ilişkin aldığı kararlar ne anlama geliyor? Borsayı nasıl etkileyecek?

Sermaye Piyasası Kurulu geçen hafta halka arzlara ilişkin bir dizi karar aldı. Peki, bu kararlar ne anlama geliyor? Bireysel yatırımcılar açısından hangi yararları sağlayacak? İşte SPK’nın halka arzlara ilişkin aldığı kararların yatırımcılara etkileri…

Altın halka küpeler 1.131 liradan başlıyor! Bu küpeler kapış kapış alınıyor! 18 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kadınların en sevdiği küpeler arasında yer alan altın halka küpeler kapış kapış alınıyor. Elizi'de altın halka küpeler 1.131 liradan başlıyor. Peki altın halka küpe fiyatları ne kadar? Elizi 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

Mimarlar Odası'ndan Kalamış Yat Limanı’nın devrine dava!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın imar planlarında değişiklik yapılarak işletme hakkının 40 sene daha özelleştirilmesine karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından dava açıldı.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Rekabet Kurumu'ndan Kalamış Yat Limanı'nın Koç Holding'e devrine onay!

Rekabet Kurulu (RK), internet sitesi üzerinden Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın Koç Holding’e devredilmesine yönelik verilen izni duyurdu.

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Beyrut Limanı'nın imarı için belirsizlik devam ediyor!

Lübnan makamları, 4 Ağustos 2020'deki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'nın yeniden imarı için uluslararası şirketler tarafından sunulan tekliflere cevap vermedi. 

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Mersin Limanı'nın genişletilmesi projesi mecliste!

Mersin Limanı'nın genişletilmesi projesiyle ilgili Bakanlığın görüşü meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Global Limanının halka arzı onaylandımı Haberi

Global Limanının halka arzı onaylandımı

SPK Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Global Liman'ın ek satışla birlikte yüzde 41.8 payının 19.6-23.5 liradan halka arzını onayladı.


SPK'nın haftalık bülteninde yer alan bilgiye göre, Global Liman'ın 66.25 milyon lira olan sermayesi 23.75 milyon lira bedelli artışla 90 milyon liraya çıkartılacak.


Açıklamaya göre, 9 milyon nominal mevcut pay satışı ile 4.91 milyon nominal ek pay satışı kapsamında halka arz edilecek olan payların tamamı Global Yatırım Holding'e ait bulunuyor. Global Liman SPK tarafından onaylanmamış taslak izahnamesini geçen hafta...