18 / 05 / 2024

Global Star İnternational Gayrimenkul adres

Global Star İnternational Gayrimenkul adres

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile MD Rameez Ashraf tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile MD Rameez Ashraf tarafından kuruldu.

Star Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Namı Nejad ve Mehrrad Chakıfarkoosh ortaklığıyla kuruldu.

Global İnternational Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnternational Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Yasser Attal ve Wael Attal ortaklığında kuruldu.

Global Star İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi kuruldu!

Global Star İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi Gökhan Demirtaş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Global Star Tatil Seyahat Turizm İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Global Star Tatil Seyahat Turizm İnşaat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Seda Cansız Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde açıldı.

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti!

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti. Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü...

UPN International Cityscape Global Fuarı'na katıldı!

UPN International Cityscape Global Fuarı'na katıldı. Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü.

ESPA at D-Hotel Maris Seven Star Global Luxury Award Ödülü’nü aldı!

ESPA at D-Hotel Maris, Dünya Çapındaki Lüks Markaları Değerlendiren Seven Star Global Luxury Award Ödülü’nü aldı. Yarışmada ESPA at D-Hotel Maris ‘En İyi Spa Kategorisi’nde ödüle layık görüldü...

Artev Global Kuşadası International Golf Resort fiyatları!

Artev Global Kuşadası International Golf Resort fiyatları 95 bin Euro'dan başlayarak değişiklik gösteriyor. Kuşadası International Golf Resort 1 milyon 650 bin metrekare alanda inşa edildi...

Artev Global Kuşadası İnternational Golf Resort satış ofisi!

Artev Global Kuşadası İnternational Golf Resort satış ofisi telefon numaralarından projeye ulaşım sağlanıyor. Artev Global Kuşadası İnternational Golf Resort satış ofisi telefon numarası 0252 525 21 95 olarak belirlendi

Star Tower Evleri'nin havadan videosu!

Star Tower Evleri'nin havadan videosunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Star Towers Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 lira!

Esenyurt Star Towers'da fiyatlar 306 bin liradan başlıyor, projedeki konutar yıl sonunda teslim edilecek

Global Star İnternational Gayrimenkul adres Haberi

Global Star İnternational Gayrimenkul adres

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile MD Rameez Ashraf tarafından kuruldu.

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak, danışmanlık ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı, danışmanlığını ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her türlü inşaat projelerinde danışmanlık yapmak, -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında...