25 / 05 / 2024

Glov3

Glov3

Geçtiğimiz dönemde İsviçre Sigorta’nın satışıyla gündeme gelen Avrupa Holding, buradan elde ettiği geliri gayrimenkule yatırmasıyla dikkat çekti. Yeni şirketi MOM Yapı ise ilk projesi olan Glow3’ün anahtarlarını Haziran ayında teslim etti.

Glov3 Haberi

Glov3

MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, “Yeni projelerimizi İstanbul Anadolu Yakası’nda kendimize ait araziler üzerinde yapacağız. Taşdelen tarafında 170-180 konutluk yeni bir projeye başlama planımız da var” diye konuşuyor.


2008 yılında amiral gemisi İsviçre Sigorta’daki hisselerini Ergo’ya satan Avrupa Holding’in yeni odağı gayrimenkul sektörü... Avrupa Holding, satıştan elde ettiği kaynaklarla yeni şirketi MOM Yapı ile gayrimenkulde yeni yatırımlara girmeye hazırlanıyor.

MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, bu alandaki adımlarını, “Elimizde geçmişten gelen bir arazi portföyümüz mevcuttu. Holding binalarımızı da kendi inşaat şirketimiz tarafından inşa etmiştik. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik ortamı ve gayrimenkulün ekonomideki önemini düşündüğümüzde bu sektörde olmamız gerektiğine inandık” şeklinde açıklıyor.

MOM Yapı, Çekmeköy’deki ilk projesi Glow3’ü haziran ayında bitirdi. Balcı, Taşdelen’de 170-180 konuta sahip ikinci proje...