16 / 05 / 2024

Glow 3 çengelköy

Glow 3 çengelköy

Çengelköy'de hayata gecen 'Glow 3'te konutların yüzde 80'e yakın bölümü satıldı. Çeşitli daire tiplerinin mevcut olduğu projede, konut fiyatları 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

HGS Yapı Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

HGS Yapı İstanbul'un merkezi Çengelköy'de yeni bir projeye imza atıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut tipleri yer alıyor. 

Çengelköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık arsa hissesi!

İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi Müdürlüğü, Üsküdar Çengelköy Mahyallesi, 1039 ada, 3 parsel, 5 bin 200 metrekare alanlı arsanın borçluya ait 1/3 hissesini 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Abel Çengelköy projesi nerede?

Abel İnşaat'ın hayata geçirdiği Abel Çengelköy projesinde 108 adet konut yer alıyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor.

Abel Çengelköy Evleri satış ofisi!

Abel Çengelköy Evleri, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleriyle Abel İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje üç blok olarak İstanbul Çengelköy'de yükseliyor...

İBB'den Çengelköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 834 bin 80 TL olarak belirlendi.

Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri!

Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 dubleks olarak tasarlandı. Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon!

65 dönüm arazi üzerinde yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon bilgileri kapsamında Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 866 olarak belirlendi.

Demirland Çengelköy Park Evleri ulaşım!

Demirland Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satış süreci devam eden proje 65 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Glow 3 çengelköy Haberi

Glow 3 çengelköy


Çengelköy'de hayata gecen 'Glow 3'te konutların yüzde 80'e yakın bölümü satıldı. Çeşitli daire tiplerinin mevcut olduğu projede, konut fiyatları 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


AVRUPA Holding bünyesinde faaliyet gösteren Mom Yapı tarafından hayata geçirilen Glow3, sosyal yaşam olanaklarıyla dikkat çekiyor. Çekmeköy'de yükselen Glovv 3'ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alam, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası bulunuyor. Havuz kafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlarda Glovv 3'ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasmda yer alıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasmda...