29 / 04 / 2024

glow3 tatil hediyesi

glow3 tatil hediyesi

MOM Yapı, Çekmeköy’de bulunan projesi GLOW3’ten konut alanlara unutulmayacak bir tatil sunuyor. GLOW3’ün eşsiz ortamına katılanlar yeni evlerini, Baltık ülkeleri, Prag ya da Ege-Adriyatik’teki muhteşem tatillerden birinde kutlayacak...

En güzel tatil hediyesi! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? Özellikleri neler? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dört çekirdekli işlemcisi, 18 saate varan pil ömrü ve zarif tasarımıyla tabletten beklentileri karşılayan Lenovo Tab M8 Helio tablet, HD ekranıyla Dolby Audio hoparlörüyle, videoları kumlu görüntülü, kısık sesli izleme sorununa son veriyor.

Elite Concept'te yeni yıla özel tatil hediyesi!

Hayatın başladığı Elite Concept projesinde tatil hediyesine ek olarak yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz, 0,89 faiz oranıyla 180 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

Elite Concept’ten yeni yılda yurt içi ve yurt dışı tatil hediyesi!

Yılbaşı kampanyası ile tatil hediye eden ve “2 yıl aidat ödemeye son” diyen Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sunuyor.

Elite Concept'te Anneler Günü'ne özel 15 bin TL İndirim!

Şua İnşaat imzasını taşıyan Elite Concept projesinde Anneler Günü'ne özel 15 bin TL İndirim ve Tatil Hediyesi sunuluyor. 

Soyak Konforia'dan 20 bin TL karne hediyesi!

Soyak Konforia çocuğunuza karne hediyesi veriyor. 31 Ocak tarihine kadar, hem taşınmaya hazır Soyak Konforia'dan eviniz, hem de 20 bin TL değerinde tatil hediyeniz olsun.

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil!

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.

Glow3'te yüzde 1 KDV! 228 bin liraya!

MOM Yapı, dairelerin yüzde 90’ının sahiplerini bulduğu projesi GLOW3’ten ev sahibi olmayı planlayanlara benzersiz bir fırsat sunuyor. 15 Şubat tarihine kadar GLOW3’ten daire satın alanlar, geçtiğimiz yılın fiyatları ile ev sahibi olabiliyor.

Maldivler Caprice Gold projesi! 99 Euro'ya tatil!

Maldivler Caprice Gold projesi bu yıl 25 Ekim'de hizmete açılıyor. Çeşitli ödeme kampanyalarının sunulduğu Maldivler Caprice Gold projesinde kişi başı tatil ücreti 99 Euro'dan başlıyor.

Milta Turizm Kemer Tatil Köyü'ndeki üst hakkını sattı!

Doğan Şirketler Grubu'nun doğrudan bağlı ortaklığı Milta Turizm İşletmeleri A.Ş. Kemer Tatil Köyü'nde sahip olduğu "üst hakkı"nın satışı ve devrini yaptı. Söz konusu üst hakkı 20 milyon euroya satıldı...

Soyak'tan Sevgililer Günü hediyesi Roma tatili!

Soyak projelerinden 14 Şubat Sevgililer Günü' nde ev almaya karar verenlere aşkın başkenti Roma'da iki kişilik 4 gün - 3 gece unutulmaz bir tatil fırsatı...

Glow3’ten benzersiz fırsat! Yüzde 1 KDV! 228 bin liraya!

MOM Yapı, dairelerin yüzde 90’ının sahiplerini bulduğu projesi GLOW3’ten ev sahibi olmayı planlayanlara benzersiz bir fırsat sunuyor. 15 Şubat tarihine kadar GLOW3’ten daire satın alanlar, geçtiğimiz yılın fiyatları ile ev sahibi olabiliyor.

glow3 tatil hediyesi Haberi

glow3 tatil hediyesi

Konforun mimari estetikle buluştuğu yaşam alanı GLOW3’ün mimarı MOM Yapı’dan alacağınız konut, muhteşem fırsatları da beraberinde getiriyor. GLOW3’ün yeni sakinleri, sadece yaşam alanı konforuna değil, birbirinden harika tatil olanaklarına da sahip oluyor.


Nisan ayı içinde GLOW3’ten konut almak isteyenler, unutamayacakları bir tatilin biletini de almış oluyor. 2 kişilik ve her konut tipi için farklı tatil seçeneklerine sahip kampanya kapsamında, 1 + 1 daire alanlar 4 gün 3 gecelik Prag tatili, 2 +1 ve 3 +1 daire alanlar Finlandiya, Letonya, Estonya, Litvanya’yı kapsayan 7 gecelik Baltık başkentleri tatili, 4 + 1 daire satın alanlar ise 8 günlük İstanbul hareketli gemiyle Ege – Adriyatik tatili kazanıyor. MOM Yapı’nın bu benzersiz kampanyası, yeni evini harika bir tatille kutlamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat...