07 / 05 / 2024

GMW Mimarlık Taşkent Uluslararası Havalimanı

GMW Mimarlık Taşkent Uluslararası Havalimanı

GMW MIMARLIK; Taşkent Uluslararası Havalimanı projesinin mimarlık, mühendislik ve danışmanlık hizmetlerini yürütme görevini üstlendi.

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canip Kuştaş tarafından kuruldu.

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Taştan tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Taş Köprü Mimarlık Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Taş Köprü Mimarlık Ve Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Farih Deniz, Mesut Taşköprü ve Muhammet Özsoy ortaklığında kuruldu.

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Sardes Motorlu Taşıtlar Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardes Motorlu Taşıtlar Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te kuruldu.

Gisan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gisan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhyettin Bakış tarafından kuruldu.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

GMW Mimarlık Taşkent Uluslararası Havalimanı Haberi

GMW Mimarlık Taşkent Uluslararası Havalimanı

Özbekistan Havayolları ile imzaladığı mutabakat anlaşması doğrultusunda, Taşkent Uluslararası Havalimanı’nın genişletme ve modernizasyonu projesini üstlenen Yıldırım Şirketler Grubu, projenin mimari, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri için GMW MIMARLIK’a görev verdi. Dünyanın 4 kıtasında, 51 ülkede yatırım yapan Yıldırım Şirketler Grubu, bu modernizasyon projesiyle Taşkent Uluslararası Havalimanı’nı Özbekistan’ın dünyaya açılan kapısı haline getirmeyi hedefliyor.

GMW MIMARLIK’ın mimarlık, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri sunacağı Taşkent Uluslararası Havalimanı kapsamında yaklaşık 90 bin metrekare terminal alanı, iki adet 10 bin metrekarelik yönetim ofisleri, 6 bin metrekarelik yeme - içme hizmetleri binası, 20 bin metrekarelik bakım hangarı ile tüm kara ve hava bölgesinin altyapı tasarım hizmetleri bulunuyor.

İki aşamalı olarak ilerleyecek proje sürecinin ilk aşamasında GWM MIMARLIK, 2018 Aralık'ta konsept proje kararları ve terminal binası için 3 adet alternatif yaklaşımda...