05 / 05 / 2024

GNS Güneş Turizm İnşaat Emlak letişim

GNS Güneş Turizm İnşaat Emlak letişim

GNS Güneş Turizm İnşaat Emlak ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Sain tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Evcil İş Hanı'nda kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Barbaross İnşaat Kuyumculuk Gıda Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbaross İnşaat Kuyumculuk Gıda Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aras Güneş tarafından kuruldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Taşkıran tarafından kuruldu.

Billur Güneş Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Billur Güneş Turizm Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 33 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Albayrak tarafından kuruldu. 

CG Güneş İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Harfiyat Turizm Otomotiv Çiçek Ç.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

CG Güneş İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Harfiyat Turizm Otomotiv Çiçek Ç.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu.

GNS Güneş Turizm İnşaat Emlak letişim Haberi

GNS Güneş Turizm İnşaat Emlak letişim

GNS Güneş Turizm İnşaat Emlak ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Sain tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


GNS Güneş Turizm İnşaat Emlak ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde-3 Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-)TURİZM a-Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri,termal istasyonu,plaj,pas tane,lokanta,kafeterya,çay bahçesi,kıraathaneler,nargile salonları gibi konaklama ,dinlenme,gezme ,eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple turistik tesisler,yüzme havuzu,hamam,sauna,turistik alanlar,otoparklar,su sporları,dağ turizmi ,kaplıca turizme açık ve kapalı spor salonları,gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,kiraya verebilir,devir alabilir,devir edebilir veya satın alabilir,satabilir ,işletebilir. b-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak ,yurt içinde ve yurt dışında turizm...