30 / 04 / 2024

Göbeklitepe Ören Yeri

Göbeklitepe Ören Yeri

Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından Şanlıurfa Göbeklitepe, çatı örtüsü yapımı ve canlandırma merkezi projelerinin hayata geçirilebilmesi için 13 Haziran-31 Aralık arasında ziyarete kapatılacağı söylendi.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Müze ve ören yerlerine yüzde 45'e varan zam! 1 Temmuz'dan itibaren geçerli! İşte yeni fiyat listesi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olan yeni müze ve ören yerleri fiyatları açıklandı. Galata Kulesi, Göbeklitepe, Efes Antik Kenti, Göreme Ören Yeri giriş ücretleri ne kadar? İşte müze ve ören yerleri yeni zamlı fiyatları...

Bakanlığa bağlı müze ve ören yeri sayısı mecliste!

2021 yılı itibarıyla Bakanlığa bağlı müze ve ören yeri sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne Makedon Kulesi Ören Yeri Projesi mecliste!

Edirne'de bulunan Makedon Kulesi Ören Yeri Projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Güngören Mahallesi nazım imar planı değişikliği askıda!

İBB, Güngören İlçesi, Güngören Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı..

Güngören'de 10.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merter Semti, M.Nezih Özmen Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güngören Sanayi Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Sanayi Mahallesi'ndeki imar plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Güngören Güneştepe spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Park Alanı olarak kullanılan alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Şanlıurfa Göbeklitepe'nin üzeri çatıyla örtülüyor!

Şanlıurfa’da ‘Tarihin sıfır noktası’ olarak nitelendirilen, Göbeklitepe'nin üzeri çatıyla örtülecek, ören yerinin Eylül ayında hizmete açılması planlanıyor.

Güngören Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 564 bin TL'den başladığı Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Güngören Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri!

Toplam 1.023 konut ve 14 ticari birimden meydana gelen Nef Bahçelievler projesinde daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor. Güngören Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Göbeklitepe Ören Yeri Haberi

Göbeklitepe Ören Yeri

Kültür Ve Turizm Bakanlığı, Göbeklitepe Ören Yeri'inin 13 Haziran-31 Aralık arasında ziyarete kapatılacağı bildirdi. 


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Şanlıurfa'daki Göbeklitepe Ören Yeri'nde; kazı alanının korunmasına ilişkin, iki koruma amaçlı çatı örtüsü yapımı ve canlandırma merkezi projelerinin hayata geçirilmesinin planlandığı belirtildi. Ziyaretçilerin can güvenliği tehlikeye atılmadan işlerin zamanında tamamlanabilmesi için Göbeklitepe Ören Yeri'nin 13 Haziran-31 Aralık 2016 arasında ziyarete kapatılacağı...