05 / 05 / 2024

Göbel Termal Kaplıcaları yeni tesis inşaatı

Göbel Termal Kaplıcaları yeni tesis inşaatı

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel beldesinin Kütahya'nın önde gelen termal merkezleri arasında olduğuna işaret ederek, Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildiği bildirildi.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Semra Göbel tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

Milli Görüş'ün Belçika'da açmak istediği okula imar izni çıkmadı!

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okul için imar izni verilmedi. Belçikalı yetkililer gerekçe olarak ulaşım sorunlarını gösterdi.

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin akıbeti mecliste!

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Belça arazisindeki AVM projesi meclis gündeminde!

Belça arazisi üzerinde inşaası başlanan AVM projesi yeniden Lefkoşa Belediye Meclisi gündemine oturdu. AVM inşaatıyla ilgili şirketin mali sorun yaşadığı belirtildi.

Göbel Termal Kaplıcaları yeni tesis inşaatı Haberi

Göbel Termal Kaplıcaları yeni tesis inşaatı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildiği bildirildi.


Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel beldesinin Kütahya'nın önde gelen termal merkezleri arasında olduğuna işaret ederek, belediye olarak termal alanda birçok yatırım ve yenilikler gerçekleştirdiklerini söyledi.


Bu kapsamda yeni tesislerin inşa edildiğini ifade eden Güler, "Eski tesislerimizin olduğu bölgede bulunan özel aile banyoları günümüz şartlarına uygun değildi. Biz de burada bir yatırım kararı alarak yıkıp yeni tesisler yaptık. Termal kompleks şeklinde 16 metre uzunluğunda yarı olimpik bir yüzme havuzu, Türk hamamı ve sauna inşa ettik" dedi.


Güler, Göbel'de yeni apartlar da yapılacağını ifade ederek, "Göbel Termal Tesisleri özellikle iç turizmde her geçen gün önemli bir ivme kazanıyor. Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte uygulama oteli projemizin yanı sıra taleplere karşılık verebilmek için...