21 / 05 / 2024

gödene toki yedek sözleşme tarihleri

gödene toki yedek sözleşme tarihleri

TOKİ Meram Gödene projesinden konut sahibi olan yedek hak sahipleri için sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Obakss İnşaat Otomotiv Ambalaj Plastik Gıda Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi Kuruldu!

Obakss İnşaat Otomotiv Ambalaj Plastik Gıda Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmil Nekiz tarafından kuruldu!

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ'nin Konya Meram'da başlattığı konut projesi meclis gündeminde!

TOKİ tarafından Konya Meram Gödene bölgesinde başlatılan konut projesinin tamamlanmaması meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölpazarı TOKİ konutlarının ihalesi 15 Ekim'de!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı'nı TOKİ ile buluşturacaklarını açıkladı. Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" dedi.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Burdur Gölhisar TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Burdur Gölhisar TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesinde yer alan 3 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Düzce Gölyaka TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesi projesi kapsamındaki konutlar bugün satışa çıktı.

Burdur Gölhisar TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar Ulucami projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

gödene toki yedek sözleşme tarihleri Haberi

gödene toki yedek sözleşme tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Meram Gödene TOKİ'de 22 adet konut bulunuyor. 


Kura çekilişi 6 Aralık 2017 tarihinde yapılan projedeki yedek hak sahipleri için sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı TOKİ Meram Gödene'de 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.


Taksit tutarlarının 705 TL ile bin 695 TL arasında değiştiği projedeki 2+1 dairelerin en düşük konut bedeli 112 bin 835 TL, en yüksek konut bedeli 156 bin 979 TL, 3+1 dairelerin ise en düşük konut bedeli 156 bin 979 TL, en yüksek konut bedeli ise 180 bin 848 TL olarak belirlendi.