06 / 05 / 2024

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat şirketinin sahibi Kerem Göğüş

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat şirketinin sahibi Kerem Göğüş

İş adamı Kerem Göğüş’ü dolandırmak istediği iddia edilen bir kişi ile ortak hareket eden iki kardeşin Göğüş’ü ölümle tehdit ettikleri iddiası yargıya taşındı.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Dereli tarafından kuruldu.

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Kayar tarafından kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macho Yapı İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mücahit Demir tarafından kuruldu.

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat şirketinin sahibi Kerem Göğüş Haberi

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat şirketinin sahibi Kerem Göğüş

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat şirketinin sahibi Kerem Göğüş’ü, ölümle tehdit etmekle suçlanan Murat ve Suat K. kardeşler hakkında açılan dava İstanbul 81. Asliye Ceza  Mahkemesinde görülüyor. Davanın bir sonraki duruşması mayıs ayı başında. Mahkeme, bir önceki duruşmada ‘hakaret ve tehdit’ suçlaması ile yargılanan iki kardeşin gelecek duruşmada hazır edilmelerini istedi.


10 DAİRE ALDI ÖDEMEYİ YAPMADI

Dava dosyasından edinilen bilgilere göre, Sakarya’da yaşayan F.K. 2 yıl önce Göğüş Yapı’dan 10 daire satın aldı. Taraflar satış sözleşmesini imza altına aldı. F.K. ödemeleri, çek, senet ve barter çekleri ile yapacağını belirtti. Ancak verilen çekler karşılıksız çıktı, senetler ödenmedi, barter çeki ise kullanılamadı. Üstelik Göğüş Yapı tarafı barter çekleri için A. barter firmasına 135 bin TL de komisyon ödemesi yaptı. Göğüş Yapı, F.K.’nın ödeme...