10 / 05 / 2024

Gökçelik Nilüfer OSBde fabrika mı açacak

Gökçelik Nilüfer OSBde fabrika mı açacak

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Nilüfer Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık! 

Bursa Nilüfer Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların emlak vergisi borçlarını ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar bu imkanlar sayesinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Nilüfer Kas Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nilüfer Kas Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülifer Kas tarafından kuruldu.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi 5 Aralık'ta!

Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Nilüfer'de 12 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Bursa 10. İcra Dairesi, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Gümüştepe Mahallesi, 3789 Ada, 3 parsel sayılı 1.651,21 metrekare sahalı 4 katlı betonarme bina ve arsasını 12 milyon 79 bin 776 TL'ye icradan satıyor...

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Gökçelik Nilüfer OSBde fabrika mı açacak Haberi

Gökçelik Nilüfer OSBde fabrika mı açacak

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına fabrikasını eklemek için temel attı. 


Toplam arsa alanı 13 bin metrekare olan ve iki aşamada hayata geçecek olan tesislerin ilk bölümünün kapalı alanı 8 bin metrekare olacak. İkinci bölüm de tamamlandığında Gökçelik 'in bu lokasyondaki alanı 16 bin metrekareye NOSAB'takl toplam kapalı alanı da 30 bin metrekareye çıkacak. İlk temel harcını Sinta İnşaat Yönetim Kurulu Başkan vekili İlker Oral ile birlikte koyan Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, "40 yıllık bir firma olarak işimizden kazandığımızı sürekli işimize yatırıyoruz. İş adamlarının ömürlerinden uzun idealleri vardır. Bizde bu ideallerimizi gerçekleştirme yolunda çalışıyoruz" dedi. 


Bursa'da Meydan


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Mağaza ve...