15 / 05 / 2024

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi adres 

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi adres 

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Duygu Yılmaz tarafından kuruldu.

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Duygu Yılmaz tarafından kuruldu.

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi bugün 11 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Ator İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Gıda Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ator İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Gıda Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Demir tarafından kuruldu.

Vandal Turizm İnşaat Tekstil Gıda Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vandal Turizm İnşaat Tekstil Gıda Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Sevilmiş tarafından kuruldu.

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramadan Mansi Alzahrani tarafından kuruldu.

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Alay tarafından kuruldu.

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Kula tarafından kuruldu.

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atasoy tarafından kuruldu. 

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi adres  Haberi

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi adres 

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Duygu Yılmaz tarafından kuruldu.

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket amacına ulaşabilmesi için gerekli makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek,devir ve ferağ etmek,kiraya vermek,kiralamak,gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek,iktisap devir ve ferağ etmek.../4.9-Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçları ve alacakları için ipotek,rehin,kefalet ve diğer teminatları vermek ve almak... ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres: Kozyatağı Mh.Şehit Fatih Devravut Sk.N Bl.Apt.No:1/2/36...