07 / 05 / 2024

gökdeniz kartal daire tipleri

gökdeniz kartal daire tipleri

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesi Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi imzasıyla yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 332 bin TL'den başlıyor.

Kartal Gökdeniz'de 1+1 daireler 315 bin TL!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı tarafından inşa edilen proje Kartal'da konumlandırılıyor.Kartal Gökdeniz projesinde toplam 204 konut yer alıyor.Projede 1+1 dairelerin fiyatları 315 bin 840 TL'den başlangıç gösteriyor.

AND Pastel Residence Kartal daire fiyatları!

AND Pastel Residence Kartal daire fiyatları 317 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 1.200 konutluk karma proje olarak tasarlanan AND Pastel'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

DKY Ada Kartal daire fiyatları!

DKY Ada Kartal daire fiyatları peşinde 350 bin TL'den başlıyor. E-5'e 1,5 kilometre yakınlıkta olan projede teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Hill Kartal daire fiyatları!

Hill Kartal daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde inşa edilen proje 193 adet konuttan oluşuyor.

AND Kartal daire fiyatları ne kadar?

Anadolu Gayrimenkul imzası ile yükselecek AND Kartal Rezidans 7 blok şeklinde tasarlandı. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki AND Kartal daire fiyatları ne kadar?

11.Mahalle Gül Proje daire fiyatları!

11.Mahalle Gül Proje daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü'nde inşa ediliyor olan 11. Mahalle projesinde 600 konut, 28 ticari birim ve 9 ofis bulunuyor...

Pırlanta Göztepe Evleri daire fiyatları!

Pırlanta Göztepe Evleri daire fiyatları 540 bin 65 liradan başlangıç gösteriliyor. Pırlanta Göztepe Evleri projesinde peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor...

Mesa Marmara Kartal daire fiyatları!

Mesa Marmara Kartal daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakikalık mesafede bulunan projede 24 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Manzara Adalar Residence Kartal daire fiyatları!

Manzara Adalar Residence Kartal daire fiyatları 290 bin liradan başlayarak değişiyor. İş GYO'nun Manzara Adalar Residence projesinde aylık taksit ödemeleri 2 bin 200 liradan başlıyor...

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

gökdeniz kartal daire tipleri Haberi

gökdeniz kartal daire tipleri

İstanbul  Anadolu yakası Kartal bölgesinde hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde toplam 204 adet konut yer alıyor. 


Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi imzasıyla hayata geçirilen projede banka kredisi kullanılarak konut sahibi olmak mümkün.


Gökdeniz Kartal'da yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 265 metrekare arasında değişiyor.



Teslimlerinin Şubat 2016'da yapılması planlanan Gökdeniz Kartal projesinde fitness center, sauna, açık yüzme havuzu, tenis kortu, oyun parkı, yürüyüş yolları, cafe/market, kapalı otopark ve sosyal tesisler yer alıyor. 

35  bin metrekare arsa alanına sahip olan projede yer alan dairelerin fiyatları 332 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 



Telefon: 0216 353 4010

Web: www.gokdenizkartal.com

Öznur...