04 / 05 / 2024

gökdeniz kartal görücüye çıkacak

gökdeniz kartal görücüye çıkacak

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

İstMarina'nın ofisleri lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri metrekaresi 6 bin 800 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.

Manzara Adalar Kartal 23 Aralık'ta görücüye çıkıyor!

Manzara Adalar Kartal 23 Aralık'ta görücüye çıkıyor. Dairelerin 267 bin 700 TL'den başladığı projede 975 tane daire, 234 tane ofis ve 31 tane ticari birim yer alıyor.

Ataköy'ün 'incisi' ‘Sea Pearl’ Dubai'de görücüye çıkıyor!

İstanbul Ataköy sahilinde yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen, ‘Sea Pearl’ adlı konut projesi, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global gayrimenkul fuarında görücüye çıkacak.

Kuzu Grup, yeni projesi Sea Pearl’ü Cityscape Global’de görücüye çıkaracak!

Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Ataköy sahilinde yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirilen Sea Pearl, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global’de görücüye çıkacak

Renovia İstanbul Emlak Fuarı'nda görücüye cıktı!

Renovia İstanbul görücüye cıktı. VARTAŞ, Fikirtepe'deki Renovia İstanbul projesini, Emlak 2014 Fuarı'nda tanıttı. Bin 100 konuttan oluşan projede, 4 bin 400 metrekarelik de ticari alan bulunuyor...

Renovia İstanbul Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıktı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi...

VARTAŞ, Emlak 2014 fuarında Renovia İstanbul’u görücüye çıkardı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Espark ve Esbahçe, 8 Eylül'de görücüye çıkıyor! 250 bin TL'ye 3+1!

Esenyurt'ta inşa edilecek olan Espark ve Esbahçe projesi, 8 Eylül tarihinde görücüye çıkıyor. Projelerde yer alan daireler 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

İzmir'de faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı!

İzmir’in simgelerinden biri haline gelen faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı. 1. Kordon’un ardından tarihi akslar ve Kültürpark’ı içinde de nal sesleri yankılanmaya başladı. Önce kordon sefası sonra tarihi tur yapılıyor.

Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

Türksal inşaat tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evler projesinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıkarılarak beğeni topladı.

gökdeniz kartal görücüye çıkacak Haberi

gökdeniz kartal görücüye çıkacak

Kaba inşaatı ile beğeni toplayan Gökdeniz Kartal projesi, kullanacağı malzeme kalitesini de sunarak bölgenin değerine değer katacağının onayını müşterisinden almaya hazırlanıyor. Kartal’ın en nezih semtinde yüzünü Adalar’a çeviren, muhteşem manzaralı seçenekleri ile Gökdeniz Kartal sizleri bekliyor.


7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip, bin metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alan ve toplam 204 konut bulunan Gökdeniz Kartal’ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL’lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014’te başlanan projenin, Nisan 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Yarı olimpik ve çocuk havuzu, fitness, sauna, tenis, basketbol, cafe, TV salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi gibi sosyal alanlar ile donatılan projede, her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı...