21 / 05 / 2024

Göker Kemal Erkman

Göker Kemal Erkman

CG Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dudullu Şubesi, Göker Kemal Erkman Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Kiralar bu şekilde düşer: 1 yıldan sonra ev sahibi kontratı feshedebilmeli!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan resmi rakamlara göre konutta fiyat artış hızı yavaşladı. Peki konutta fiyatlar neden düşmüyor? Prof. Dr. Ali İhsan Göker, X sosyal medya hesabından çözüm önerisini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konutta arz artmazsa kiraların düşmesi hayal: Ek vergi derde deva olmaz!

Birden çok evi olanlara ek vergi önerisi sosyal medyada gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Ali İhsan Göker, konuya ilişkin bir paylaşım yaptı ve 'Derde deva olmaz' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Deep fake nedir?

Son günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Fahrettin Altun arasındaki deep fake iddiaları gündemde. Bunun üzerine vatandaşlar deep fake teknolojisinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, deep fake teknolojisi nedir? 

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Uzun vadede kiralarda gerileyecek! 

AKG Statü CEO’su Alper Göker, Yeni Evim Kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi? İşte AKG Statü CEO’su Alper Göker'in o açıklamaları...

Lac Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lac Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Göker Cilacı tarafından kuruldu.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Validebağ Korusu orman ve sit alanı mı?

Validebağ Korusu’nda torpil attığı sırada yangına neden olduğu belirtilen Göker U. isimli kişinin 3 sene 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada, Validebağ Korusu’nun orman alanı, özel mülk veya doğal tarihi sit alan olup olmadığıyla ilgili bilgi alınacak...

Koray Hırdavat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Hırdavat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

TCDD mülkiyetinde bazı taşınmazlarla ilgili soru önergesi verildi!

TCDD mülkiyetinde olan bazı taşınmazlar için derdest olan davaların Kurul kararı ile takibinden vazgeçilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Göker Kemal Erkman Haberi

Göker Kemal Erkman

CG Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dudullu Şubesi, Göker Kemal Erkman Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


CG Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dudullu Şubesi iş konusu;Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


CG Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dudullu Şubesi adres: Ümraniye, Yukarı Dudullu, Esenşehir Mahallesi, Haseki Sokak,...