27 / 04 / 2024

Gökhan Alkan nerede yaşıyor

Gökhan Alkan nerede yaşıyor

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Referans Güneşli nerede?

Dairelerin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren proje Kiler GYO tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daire büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Referans Güneşli nerede?

İzmir Teras Gökyüzü nerede?

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor. Proje Uzunyayla Group imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Teras Gökyüzü nerede?

Hane'm Güneşli nerede?

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proede 44 konut ve 4 ticari ünite bulunuyor. Proje tek blok halinde hayata geçiyor. Peki Hane'm Güneşli nerede?

Gökhan Çarmıklı Ulus'taki evinden taşındı!

Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşındı.

Gökhan Taş: Dolar, gayrimenkul satışını artırdı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

Gökhan Taş: Küçük daire alın kolay satın!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

Gökhan Baştuğ: Kentsel dönüşüm deprem odaklı olmalı!

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Jeofizik Mühendisleri Ordu İl Temsilcisi Gökhan Baştuğ: "Kentsel dönüşüm çalışmalarına rant odaklı değil, deprem odaklı bakılmalı" dedi.

Vira İstanbul Gül Proje nerede?

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Vira İstanbul Gül Proje nerede?

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Okulu açacak!

Biz hep bina inşa eden bir kültüre sahip olduk’ diyen Mimar Gökhan Avcıoğlu, kendi macerasının da ‘atalarının’ yaptığı gibi bu kültürden etkilenerek başladığını söylüyor.

Gökhan Avcıoğlu mimarlık vakfı kurdu!

Gökhan Avcıoğlu, kendi mimarlık ofisinin desteğiyle bir mimarlık vakfı kurdu ve okul açmaya hazırlanıyor. Mimarlık eğitiminin de sanatta olduğu gibi ‘doğuştan’ yetenekle başladığını belirten Avcıoğlu, “Yetenek keşfedeceğiz” diyor

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başladığı Ankara Eryaman Kaşmir Göl Evleri 'nde toplam 1438 konut yer alıyor. Peki Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Gökhan Alkan nerede yaşıyor Haberi

Gökhan Alkan nerede yaşıyor

Ailesine düşkünlüğüyle bilinen genç neslin yetenekli oyuncusu Gökhan Alkan, karantina süreci boyunca uzak kaldığı babaannesi ve dedesini kendi mahallesine yerleştiriyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; koronavirüs nedeniyle ailesini aylardır göremeyen Alkan, babaannesi ve dedesine kendinin de yaşadığı ilçe olan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Büyüklerini kendisine yakın bir eve taşınmak isteyen oyuncu, şimdilerde evin tadilatını yaptırıyor. Evi komple elden geçirerek yenileyen Alkan, tüm tadilat işleriyle kendisi ilgileniyor.

Dizi çekimleri dışındaki tüm zamanını buraya ayıran ünlü oyuncu, kış gelmeden babaannesi ve dedesini yeni evlerine yerleştiriyor. Sadece anne babasıyla değil, büyük ebeveynleriyle de bu kadar yakın ilişki içinde olan Gökhan Alkan'ın bu hareketi takdir...