29 / 04 / 2024

Gökhan Beydoğan kimdir

Gökhan Beydoğan kimdir

Çalışmak için farklı bir mekan ve konfor arayanlar, 4 yıl önce Urban Station ardından da Workinton ile tanıştı. Workinton 4 yılda Türkiye’deki çalışma alışkanlıklarında köklü değişimlere sebep oldu.

Ofis kafeler serbest çalışmak isteyenlere alternatif sunuyor!

Ofis kafeler, serbest çalışmak isteyenlere alternatif sunuyor. Workinton Genel Müdürü Gökhan Beydoğan, Workinton'un özellikle mobil çalışanlar ve farklı bir şekilde bir araya gelmenin, çalışmanın mümkün olduğunu düşünenler için tasarlandığını söylüyor.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

Cemal Doğan kimdir?

Cemal Doğan kimdir, Cemal Doğan nerelidir? İnşaat mühendisi Cemal Doğan hangi görevlerde bulundu?

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Gökhan Arslan: Güngören için kentsel dönüşüm mecburi!

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Beydoğan kimdir Haberi

Gökhan Beydoğan kimdir

Ofis kafe sektörünün metrekare, şube ve müşteri sayısı açısından açık ara lider markası Workinton, 4’ncü yılını kutluyor. Çalışma dünyasındaki bilinen alışkanlıkları yıkarak, ofisleri 4 duvar arasından çıkaran Workinton, binlerce girişimin ilham aldığı ve hayat bulduğu bir yapı haline geldi.


Kurulduğu günden bu yana 1 milyona yakın kişiye çalışma ortamı sunan Workinton çatısı altında şu anda aktif olarak 400 şirket, girişim ve dernek faaliyet gösteriyor. Klasik ofislerdeki verimsizlikten kaçan 500’den fazla büyük firma da düzenli olarak Workinton’da toplantı odaları ve beyin jimnastiği oturumları düzenliyor.


Türkiye’ye ilk ortak çalışma alanları fikrini getiren Workinton, aradan geçen 4 yılda şirketler ve bireysel kullanıcılar için 20 binin üzerinde toplantı organize etti. Workinton’un 3 ildeki 13 şubesinde günlük 150 toplantı ve 2.500 kişiyi ağırlama imkanı bulunuyor.


Kurumların mobiliteye...