05 / 05 / 2024

Gökhan Çarmıklı özgeçmiş

Gökhan Çarmıklı özgeçmiş

Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı kimdir? Gökhan Çarmıklı, hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı ve Çarmıklı Yapı projeleri...

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 12 Ekim 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?

Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir? Mehmet Oğuz Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın biyografisi...

Serdar Gökhan'dan ev fiyatına mezar aldığı iddialarına yanıt!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisi için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı haberlerine açıklık getirdi.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Seda Tosun: Gökhan Seven'in ev kirasını ben ödüyordum!

Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven'in neden ayrıldığı belli oldu. Tosun, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı'' diyerek Seven'den ayrıldı.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar inşa edilmeli!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, ülkenin yapı güvenliği sıkıntısı çektiğini söyledi. Çeliktürk, depreme dayanıklı yapıların inşa edilmesi gerktiğini belirtti.

Gökhan Çeliktürk: Kentsel dönüşüm amacına aykırı yapılıyor!

İnşaat sektörünün önündeki en büyük engelin yüksek arsa fiyatlarının olduğuna dikkat çeken İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kentsel dönüşümün ise asıl amacına aykırı yapıldığına işaret ederek, “Böyle devam edersek bir 20 sene sonra tekrar bir kentsel dönüşüme ihtiyacımız olacak.” dedi.

Gökhan Çarmıklı özgeçmiş Haberi

Gökhan Çarmıklı özgeçmiş


Gökhan Çarmıklı kimdir?

Gökhan Çarmıklı, Çarmıklı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı. Saruhan’la birlikte Ulus Savoy projesini hayata geçirdi. Ayrıca Gökhan Çarmıklı İzmir Çeşme’de 7800 Çeşme projesini inşa etti.


Çarmıklı Ailesi’nin genç kuşak işadamlarından Gökhan Çarmıklı, Amerika'da tamamladığı eğitiminin ardından ailenin Afşin - Elbistan Termik Santralı gibi büyük projelerinde çalıştı.


İnşaat sektöründe 60 senelik geçmişi olan ve resmi taahhüt projelerinde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Çarmıklı Yapı’nın patronu Gökhan Çarmıklı, 2007’de Saruhan Yapı ile ortak arazileri üzerine Ulus Savoy projesini konumlandırdı. 


Fideltus Gayrimenkul'ün sahibi Cem Kalyoncu ile Eylül 2008’de ortak olan Gökhan Çarmıklı, Ekim 2009’da şirketin tüm hisselerini satın alarak Cem Kalyoncu ile yollarını ayırdı. 


Çarmıklı Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı, Türkiye'nin sağlık turizmi açığını kapatmak istediklerini ve Çeşme'deki ikinci, üçüncü projelerinde bu...