28 / 04 / 2024

Gökhan Erel açıklama

Gökhan Erel açıklama

Gökhan Erel, binalarda kullanılan enerjinin yüzde 25'inin çatılardan, yüzde 60'ının da cephelerden kaybedildiğini belirterek, "Ytong olarak 50 yılda toplamda 10 milyar doları aşkın bir enerji tasarrufu sağladık" dedi.

Gram altına yasak mı geliyor? Kuyumculara gizli bir yazı gönderildi, İslam Memiş'ten şok açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kuyumculara gönderilen 22 ayar 1 gramlık fiziki altınların üretiminin yasaklandığı ile ilgili mesajlarla ilgili açıklama yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklaması...

Bakan Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret, emekli ve memur maaşı açıklaması! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bütçe görüşmelerinde açıklama yaptı. Bu noktada Bakan Işıkhan asgari ücret, emekli ve memur maaşını değerlendirdi. İşte detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Emeklilere 5 bin TL'lik ikramiyede yeni gelişme! Çalışan emeklileri de kapsayacak mı? Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama!

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı emeklilere bir seferlik verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiye ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakan Işıkhan'dan konuya ilişkin flaş açıklama geldi. İşte detaylar... 

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

Malatya depremleri sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: "Bendeki haritada bu depremlerin..."

Malatya sallanmaya devam ediyor! Peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Naci Görür'den bir açıklama daha geldi. İşte detaylar...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Torba yasada maddeler tek tek açıklandı! Bakan Işıkhan resmen açıkladı!

Kamu personeli maaş zammı torba yasanın içinde yer alacak maddeler arasında yer alıyor. Bu nedenle, torba yasa için atılacak adımlar yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan torba yasaya yönelik yeni açıklama geldi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Gökhan Erel açıklama Haberi

Gökhan Erel açıklama


Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, binalarda kullanılan enerjinin yüzde 25'inin çatılardan, yüzde 60'ının da cephelerden kaybedildiğini belirterek, "Ytong olarak 50 yılda toplamda 10 milyar doları aşkın bir enerji tasarrufu sağlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Antalya bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, yapı sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Türk Ytong'un, çevreci malzemesi ile ısı yalıtımı, depreme dayanıklılık, yangın güvenliği, hafiflik ve kolay işlenebilirlik gibi özellikleri bir arada sunduğunu bildirdi. 

Isı yalıtım plağı konusunda İstanbul Çatalca'da bir fabrika kurulduğunu belirten Erel, Antalya'ya da ikinci bir fabrika için yer baktıklarını, 2,5 yıl içinde ikinci fabrikayı açmayı planladıklarını bildirdi. 

Ytongun, hafifliği nedeniyle bina yükünü azaltarak kullanıldığı yapılarda deprem emniyetini artırdığını da söyleyen Erel, bu nedenle Gölcük ve...